SLN resultaten week 11/14; Alle Oranjebar teams verspelen punten; Kampioenschap OB1 en OB3 nog in eigen hand

Oranjebar 1 lijdt verlies, Oranjebar 2 en Oranjebar 3 spelen gelijk; schade voor alle teams beperkt

Hoofdklasse Afgelopen zaterdag stond de 14e officiële speelronde van de SuperLeague op het programma, waarbij alle teams in actie kwamen. Het meest opvallende van dit weekend was toch wel dat Oranje Bar 1 zijn eerste punten van dit seizoen liet liggen. Café de Oale Jan met oa Jan Dekker in de gelederen wist de koploper in eigen huis met 6-4 te verrassen. De competitie leek beslist, maar omdat Oranje Bar nog tegen directe concurenten Kjelvik en L&L speelt, is alles nog mogelijk. Het gat met nummer 2 Kjelvik, dat uit won bij Café de Schot met 6-4, bedraagt nu nog vier punten. Over twee weken kan Kjelvik in eigen huis het gat terugbrengen tot slechts 1 punt. Ook L&L doet nog mee. In het eigen Nederhemert werden de Belgen van DC Ambiance met 7-3 teruggewezen. L&L staat nu op 5 punten van Oranje Bar. Dart Team Venlo behaalde zaterdag zijn eerste punt van dit jaar. Thuis tegen Havenzicht kwam het zelfs met 5-4 voor, maar werd het uiteindelijk 5-5.

 

Overgangsklasse B The Switch won met 8-2 bij de Pepersteeg uit Roelofarendsveen en Samsam won met 6-4 bij ’t Pleintje Stampersgat. Het verschilt tussen de twee blijft drie punten en met een onderling treffen op de laatste speeldag blijft het dus interessant. Real Magic uit Tilburg blijft ook winnen. Dit keer versloegen ze nummer drie Fanatics in Weert met 6-4. ’t Vrijthof won in het eigen Oirschot met 7-3 van de Zwaantjes en United tegen Oranje Bar 2 werd 5-5.

 

Regioklasse B Oranje Bar 3 behoudt de leiding in regioklasse B. In Dongen tegen de nummer twee DAS Dongen werd het 5-5. Net als DAS nadert ook Bojangles nu tot op één puntje na een 9-1 winst op Onderbouw Doesburg. JP van Gruijthuizen van Onderbouw wist in deze wedstrijd nog wel een 170-finish te gooien. Café ’t Zuid en Sterkdarts.nl verdeelden de punten en tenslotte won Helmond-Brouwhuis van Fitland met 6-4.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK