SINGHA Beer Grand Slam of Darts met twee Oranjebar spelers

Oranjebar spelers Geert de Vos en Michel van der Horst op jacht naar  £400.000,= prijzengeld bij de SINGHA Beer Grand Slam of Darts.

 

Komend weekend start de PDC SINGHA Grand Slam of Darts 2015. In de Wolverhampton Civic Hal zullen 32 van de beste dartspelers ter wereld de strijd aangaan om het prijzengeld van in totaal £400.000,=. Onder de deelnemers bevinden zich twee Oranjebar spelers, Geert de Vos en Michel van der Horst, die het moeten opnemen tegen zware tegenstanders zoals uit de loting naar voren is gekomen.

 

Geert de Vos is ingedeeld in Poule G en zal daar uitkomen tegen Robert Thornton, Terry Jenkins en Jonny Clayton.
Michel van der Horst vinden we terug in Poule F waarin hij samen met James Wade, Keegan Brown en Mark Webster moet gaan uitmaken wie doorstromen naar de tweede ronde.

 

Zaterdag 07 november zullen beide spelers direct aan de bak moeten in de middagsessie die om 14:00 uur begint. Geert zal in de derde partij spelen tegen Robert Thornton en wordt in de vierde partij gevolgd door Michel die de spits afbijt tegen James Wade. Ook op zondag moeten beide Oranjebar spelers aantreden in de middagsessie voor hun tweede wedstrijd. De laatste wedstrijd uit de poulefase wordt vervolgens op maandag tijdens de avondsessie afgewerkt waarna we zullen weten of een of beide mannen zich hebben weten te plaatsen voor de tweede ronde.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK