Resultaten Oranjebar spelers tijdens Winmau Luxembourg Open stemmen tot tevredenheid

Met drie Oranjebar spelers bij de laatste acht (Wouter Vaes, Sven Wens en Anneke Kuijten) kan het Winmau Luxembourg Open 2016 als geslaagd worden beschouwt. Ook de overige Oranjebar spelers wisten op een uitzondering na een of meerdere van hun wedstrijden te winnen.

 

Afgelopen weekend werd er weer door veel spelers deelgenomen aan het Winmau Luxembourg Open. Deze keer was het Nationaal Sport- en Cultuurcentrum d’Coque tot speellocatie gebombardeerd en dat was een hele verbetering te noemen met de afgelopen jaren. Dit bleek ook wel uit de reacties en resultaten van diverse spelers.

De Oranjebar spelers wisten in Luxemburg een aantal goede resultaten te boeken. Zo was er een mooie 5e plaats te noteren voor Wouter Vaes, Sven Wens en Anneke Kuijten. De mannen Willem Mandigers en Davy van der Zande reikten tot een 9e plaats. De laatste 32 was het eindstation voor Davy van Baelen, Jeffrey van Egdomen Andy Beatens. Bij de laatste 64 moest Geert de Vos zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. Verder wisten Peter van den Broek en Davy van Baelen de tweede ronde te halen en Yoeri Duijster verloor verrassend zijn eerste ronde partij.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK