Resultaten 2e ronde TPC; 8 spelers sneuvelen en 24 deelnemers volgende ronde bekend

In de tweede ronde TOP Players Competition is het verschil gemaakt. Opnieuw zijn er acht spelers afgevallen en slechts de beste 24 deelnemers kunnen het toernooi vervolgen. Op 20 augustus zal het toernooi worden voortgezet met ronde 3.

 

De tweede ronde van de TOP Players Competition 2015 is na donderdag geheel gespeeld en conclusies kunnen worden getrokken. Natuurlijk is bekend geworden welke spelers zijn afgevallen en welke spelers het toernooi mogen vervolgen. De sterkste spelers in de tweede rond waren Patrick Morelissen en Davy van der Zande die beiden al hun wedstrijden wisten te winnen gevolgd door Mark van Haaren en Willem Mandigers die beiden slecht een wedstrijd verloren.

 

Verrassende namen bij de afvallers in de tweede ronde zijn o.a. Toon Greebe, Bobby Biemans, Andries Sterk en Anneke Kuijten, die samen met Taco Boogaard, Jermaine Heijmans, John Sterk en Oswin Streden deze ronde niet niet wisten te overleven. De overige 24 deelnemers gaan op 20 augustus, na een verdiende vakantie, verder in de derde ronde. De loting van de vier groepen heeft inmiddels plaatsgevonden met het volgende resultaat;

GROEP A3 GROEP B3 GROEP C3 GROEP D3
Patrick Morelissen Mark v Haaren Davy vd Zande Willem Mandigers
Yoeri Duijster Ron Meulenkamp Braulio Roncero Rick Veugelers
Dennis Klamer Michel vd Horst Nico Thissen Barry Zander
Bjorn Brans Roel Donkers Wouter Vaes Kevin Verbakel
Hermie v Orsouw Javanico Jansen Mark Brouwers Wim Donkers
Johnny Vos Jeffrey Brands Ed vd Aa Ruud Tuijtelaars

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK