Q-school dag 7: Tony Martinez enige Oranjebar speler die missie volbrengt en tourcard pakt

Zaterdag was het alweer tijd voor de laatste dag van de PDC Q-School. Van de 7 Oranjebar spelers had Tony Martinez de beste papieren voor een Tourkaart via de Order of Merit en moest de rest gaan voor de dagzege om een kans te maken op een Tourkaart. .

 

Na twee rondes waren al vier Oranjebar spelers (Remo Mandiau, Patrick Bulen, Willem Mandigers en Barry Zander) klaar en konden vanaf dat moment hun maten ondersteunen. Bij de laatste 32 viel het doek helaas ook voor Wouter Vaes en Gian van Veen en had de Oranjebar nog slecht 1 ijzer in het vuur in de vorm van Tony Martinez. De kleine Spaanse Belg was eerder deze week al lekker op gang en ondanks dat hij zich op een dag had laten foppen was hij niet van plan op te geven.

 

Via een 6-1 zege op Steven Noster (laatste 128), een 6-3 winst op Stephan Griese (laatste 64), een 6-4 overwinning op Johan Engstrom (laatste 32) volgde er vervolgens twee 6-2 zeges op respectievelijk Andreas Harrysson (laatste 16) en Jimmy Hendriks (laatste 8). In de halve finale stond Tony voor de derde keer deze dag tegenover een Duitser. In een ongemeen spannende wedstrijd wist onze vriend een nipte 6-5 overwinning te boeken waarna de Poolse Krzysztof Kciuk de tegenstander werd in de finale. Helaas voor Tony was Krzysztof deze keer net iets beter waardoor hij de dagwinst pakte en de Runner Up plaats voor Tony overbleef. Niet dat het iets uitmaakte voor “El Jeffe” Tony Martinez die zich zeker wist van de felbegeerde Tourcard 2022 waarvoor hij de afgelopen week volop gestreden had.

 

De overige Oranjebar resultaten van de laatste dag  zijn hieronder vermeld;

laatste 32 Wouter Vaes
Gian van Veen
laatste 64 Barry Zander
laatste 128 Mandiau Remo
Willem Mandigers
Patrick Bulen

 


Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK