PubQuiz zorgt voor uitverkocht huis met Team Tyskie als winnaar

De Pubquiz is ongekend populair in de Oranjebar. Team Tyskie te sterk voor concurrentie. Teamcaptain Mark van Hoof bewijst dat de aanhouder wint.

 

Afgelopen zaterdag was het stikdruk op het Oranjeplein in Mariahout. Oorzaak was de PubQuiz die voor de achtste keer werd georganiseerd en meer verzoeken tot inschrijving kreeg als dat er plaats was voor kandidaten. Met als gevolg dat een flink aantal extra bezoekers voor de deur stond in de hoop toch deel te kunnen nemen bij het, op het laatste moment uitvallen, van een ander team .

 

Toen iedereen naar binnen gepropt was kon het feest gaan beginnen. De teams van vier spelers die overwegend uit dames bestonden maakten er weer een waar spektakel van. Luidruchtig en fanatiek werden de vragen, gesteld  onder leiding van uitbater Peter van den Broek, uit diverse categorieën beantwoord waarbij de antwoorden regelmatig tot hilarische reacties leiden. Uiteindelijk bleken het team Tyskie van teamcaptain Mark van Hoof te sterk voor de overige teams en konden zij huishoudelijke apparatuur als prijs in ontvangst nemen. Gedurende de avond zijn er een flink aantal foto’s gemaakt die terug te vinden zijn bij de Party Foto’s.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK