PDB Bekertoernooi '17-'18; Oranjebar Lions pakken dubbel via 8-5 winst op Happy Vogelpikkers 8

De Oranjebar Lions blijven ongenaakbaar in de PDB Bekercompetitie en maken favorietenrol waar door ook in seizoen ’17-’18 bekerkampioen te worden.

 

Gisterenavond werd de finale van het PDB-bekertoernooi ’17-’18 gespeeld in Gasterij ’t Spitje te Mierlo waar de grote favoriet Oranjebar Lions uit Mariahout tegenover het Gemertse Happy Vogelpikkers 8 stond. Voor de Oranjebar Lions stond niet alleen het winnen van de beker op het spel maar ook het feit dat opnieuw de dubbel kon worden gewonnen nadat afgelopen week het kampioenschap in de PDB Eredivisie veilig werd gesteld.

 

De mannen van de Oranjebar Lions die de klus deze avond moesten klaren waren Yoeri Duijster, Davy van der Zande, Jermaine Wattimena en Wouter Vaes. Onder het toeziend oog van coach Peter van den Broek wisten deze vier spelers de finale met 8-5 te winnen waarna een bescheiden voorschot op een feestje werd genomen in de door de PDB aangewezen tijdelijke thuislocatie in Mierlo. Daarna werd er snel afgereisd naar de enige echte thuisbasis, de Oranjebar in Mariahout waar het vieren van de dubbel echt kon beginnen en tot in de kleine uurtjes duurde.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK