Patrick Morelissen beste Oranjebar speler tijdens weekendje Polen

Patrick Morelissen twee keer in de punten  tijdens Polish Open en Police Masters. Roel Donkers doet zaken in Police Masters met 17e plaats.

 

Zaterdag stonden zeven Oranjebar spelers aan de oche tijdens het Polish Open en aangezien allen een bye hadden in de eerste ronden leek het erop dat goede resultaten verwacht konden worden. Hoe anders zou het aflopen. Maar liefst vier spelers wisten hun eerste wedstrijd deze dag niet te winnen; Ron Meulenkamp, Roel Donkers, Michel van der Horst en Nico Thissen verslikten zich allen in hun tegenstander bij de laatste 256 deelnemers. Peter van den Broek en debutant Ted Ebbers wisten hun eerste partij wel te winnen maar konden vervolgens geen potten meer breken in hun volgende partij zodat een gedeelde 65e plaats het resultaat was. Op dat moment waren alle Oranjebar ogen gericht op Patrick Morelissen die de laatste weken in goede doen is en ook afgelopen weekend tijdens de Munsterland Trophy voor een goed resultaat zorgde. Patrick wist aan de verwachtingen te voldoen want  bleef partij na partij winnen om tenslotte in de kwartfinale te worden uitgeschakeld na een 4-5 verlies tegen de latere winnaar Scott Waites.

 

De zondag stond in het teken van de Police Masters in dezelfde locatie. Opnieuw hadden alle Oranjebar spelers een bye voor de eerste ronde zodat iedereen in ieder geval bij de laatste 256 zat. Vandaag ging het wat beter want alleen Michel van der Horst, Nico Thissen en nu ook Ted Ebbers verloren hun eerste partij. Vervolgens werd Peter van den Broek uitgeschakeld bij de laatste 128 en kwam Ron Meulenkamp tot de laatste 64 en vielen dus buiten de punten. Roel Donkers en Patrick Morelissen gingen inmiddels door naar de laatste 32 waar de punten te verdienen zijn. Voor Roel eindigde hier het evenement en dus heeft hij, naast een pak ervaring, weer wat puntjes gehaald in zijn eerste seizoen als reiziger. Voor Patrick eindigde het weekendje Polen met een gedeelde 9e plaats. Een ronde eerder dan de vorige dag maar toch weer een mooi resultaat om bij te schrijven.

 

Alle Oranjebar spelers die de reis naar Polen hebben gemaakt zullen de komende donderdagen tijdens de TOP Players Competition te bewonderen zijn in de Oranjebar te Mariahout.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK