Darts 4 All; Vader en zoon Donkers in Finale

Darts 4 All toernooi slaat goed aan bij dartliefhebbers;  Wim Donkers wint familie onderonsje in finale tegen zoon Roel.

 

Het Darts 4 All toernooi is het nieuwe darttoernooi waarmee de Oranjebar laat zien dat darts een sport is voor iedereen. Door het uitsluiten voor deelname van SLN, Ere- en 1e Divisie spelers krijgen de liefhebbers nu de gelegenheid om op eigen niveau een toernooi te winnen zonder dat de brooddarters er met de prijzen van door gaan.

 

Gisterenavond deden ca 20 dartspelers hun uiterste best om er met de winst van door te gaan. Dat het niveau redelijk goed was bleek wel uit een flink aantal 180’s en de hoogste finish van 143. Met op de achtergrond de luidruchtige kijkers van diverse Eredivisie voetbalwedstrijden op tv was er bijna sprake van een Premier League sfeer toen de halve finalisten bekend werden. Doordat zowel Wim Donkers als Roel Donkers hun wedstrijd wisten te winnen mochten vader en zoon onderling uitmaken wie met de dagzege naar huis ging. Vader Wim liet zich niet van de wijs brengen door zoon Roel en won verdiend de finale.

 

Vanwege de goede sfeer en het animo onder de deelnemers heeft de organisatie besloten dit toernooi de komende weken opnieuw op woensdag te spelen.

 

Uitslag; 1. Wim Donkers, 2. Roel Donkers, 3 en 4 Rene Jansen en John Verkampen.

 

Het volgende Darts 4 All darttoernooi wordt gespeeld op woensdag 09 mei 2012. Inschrijving a € 5,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK