OSR III speeldag 6; Nico Thissen verliezend finalist tegen Braulio Roncero

Dag 6 van Super Ranking III; Nico Thissen verliest opnieuw in finale. Braulio oogt weer fris en fruitig en wint.

Gisterenavond tijdens de 6e speeldag van de Super Ranking III konden weer een flink    aantal nieuwe gezichten worden begroet die    getuige waren van een mooie finale tussen

Nico Thissen en Braulio Roncero. Voor Nico was het inmiddels de vierde achtereenvolgende finale die hij aan zijn tegenstander moest laten. Braulio die net terug is gekeerd van een trainingsessie onder de zon van Benidorm kende geen medelijden en pakte weer eens de dagzege.

Inmiddels begint zich weer een top 16 af te tekenen die straks zal mogen strijden voor de geldprijzen. Halverwege de kwalificatie lijken 6 spelers (Theo Bekkers, Anneke Kuijten, Hermie van Orsouw, Nico Thissen, Braulio Roncero en Andre Steenbakkers) bijna zeker maar daarachter bevindt zich een groep van 20 kanshebbers op de overige 10 plaatsen.

 

Uitslag van dag 6; 1. Braulio Roncero, 2. Nico Thissen, 3 en 4 Silvain van Boxtel en Percy Schuurmans. Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 01 mei 2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK