OSR 8 speeldag 11; Dat is nummer 4 for Bobby Biemans

Dagzege op Speeldag 11 van de OSR 8 voor 4e maal naar Bobby Biemans, Hermie van Orsouw Runner-Up.

 

De voorlaatste kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 8 was voor een aantal spelers de laatste kans om in de race te blijven voor een plaats op de finaledag. Onder de deelnemers vanavond opnieuw 2 dames die zich met de heren wilde meten.

 

Verassend genoeg wisten beide dames de groepfase te overleven en bleek Peter van den Broek onverwachts te sterk voor Hermie van Orsouw. Desondanks waren het toch weer een aantal vast terugkerende namen die zich voor de kwartfinales wisten te plaatsen.

 

Naast Peter en Hermie waren het Walter van Es, Anneke Kuijten, Oswin Streeden, Bobby Biemans, Gabrielle Kweens en Davy van der Zande die deze avond zouden uitmaken wie zich zou plaatsten voor de halve finales.

 

Bobby Biemans en Davy van der Zande waren de eersten die zich plaatsten en in hun onderlinge treffen bleek Bobby met 4-2 te sterk voor Davy en wist voor de vierde keer de finale te bereiken. Vervolgens mochten de volgende twee spelers die waren overgebleven, Hermie van Orsouw en Walter van Es, elkaar het leven zuur maken. In deze wedstrijd moest Hermie alle zeilen bijzetten in een buitengewoon spannende wedstrijd die ten slotte toch met 4-3 door de man uit Oss gewonnen werd.

 

Een finale tussen twee kanonnen die beide op stoom waren. In een mooie wedstrijd met de nodige maximum scores en een magistrale 152 finish van Bobby (ik gooi bij de Oranjebar en kan dus dubbel Bull gooien) bood de toeschouwers maximaal amusement. Uiteindelijk wist Bobby met een 5-4 zege de winst naar zich toe te trekken en sloot hiermee voor de vierde maal de dagzege in zijn armen.

 

Uitslag van speeldag 11: 1. Bobby Biemans 2. Hermie van Orsouw 3. Walter van Es en Davy van der Zande.

 

Voor de volledige tussenstand klik hier.

 

 

De volgende Oranjebar Super Ranking 8 wordt gespeeld op dinsdag 24 september 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

De volgende Oranjebar Super Ranking 8 wordt gespeeld op dinsdag 24 september 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK