OSR 8 speeldag 10; Davy van der Zande overklast Nico Thissen in finale

Speeldag 10 Oranjebar Super Ranking 8; Davy van der Zande tankt zelfvertrouwen met winst in finale tegen Nico Thissen.

 

Speeldag nummer 10 van de Oranjebar Super Ranking 8 bracht weer een ouderwets avondje vol spannende dartwedstrijden. Nu de competities weer gestart zijn wordt het iedere week een verassing welke spelers zich melden om mee te doen in de kwalificatie voor de finaledag.

 

In de groepsfase kwam de schlemiel van de dag aan het licht. Hein van de Einden stond heel goed te spelen, gooide 2 maximale scores en werd slachtoffer van de loting die hem in een groep indeelde met Dennis Klamer, Oswin Streeden en Davy van der Zande. Ondanks zijn prima spel werd hij dus uitgeschakeld en moest met een gedeelde 9e plaats afscheid nemen.

 

De mannen die wel doorstroomden naar de kwartfinales waren Peter van den Broek, Davy van der Zande, Abdil Loubane, Harm Kuipers, Dennis Klamer, Nico Thissen, Hermie van Orsouw en Oswin Streeden. Uit deze groep spelers waren het vervolgens Hermie, Harm, Nico en Davy die zich plaatsten voor de halve finales.

 

De halve finale tussen Nico en Hermie duurde niet zo lang want Hermie was (ondanks 6x 180 vandaag) vanavond niet opgewassen tegen, de net uit Calella teruggekeerde, Nico Thissen die zichzelf met een 4-1 overwinning voor de finale melde. De halve finale tussen Davy en de dit seizoen teruggekeerde Harm Kuipers kende meer spanning maar geen sensatie. Met 4-2 werd Harm door Davy van het bord gestuurd en kon Davy zich opmaken voor de finale,

 

De uitslag van de finale tussen Davy van der Zande en Nico Thissen liet niets te raden over. Met 5-1 werd Nico, die deze avond ook 6 maximale scores gooide, volledig overklast door Davy die met deze winst niet alleen de dagzege greep maar zich hierdoor ook nagenoeg zeker weet van deelname aan de finaledag.

 

Uitslag van speeldag 10: 1. Davy van der Zande 2. Nico Thissen 3. Hermie van Orsouw en Harm Kuipers.

 

Voor de volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende Oranjebar Super Ranking 8 wordt gespeeld op dinsdag 17 september 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK