OSR 7 speeldag 1; Roy Leenders de beste in uitgedund deelnemersveld

Dagzege op eerste speeldag Oranjebar Super Ranking 7 voor Roy Leenders, Peter van den Broek Runner Up.

Na de finales van afgelopen week waar de prijzen van OSR VI werden verdeeld, ging deze week de nieuwe reeks Kwalificatietoernooien van de Oranjebar Super Ranking 7 van start. Weliswaar werd het toernooi gesierd met een minimale opkomst vanwege het ontbreken van Gino Vos (familieomstandigheden) en een flink aantal vaste bezoekers door verplichting in steel- en softtip competities.

 

Met acht deelnemers werd gestart in de groepsfase en het waren Davey van den Broek, Roy Leenders, Stefan Deisterbloem en Peter van den Broek die zich wisten te plaatsen voor de halve finales. In de halve finales werd pijnlijk duidelijk dat er toch een groot verschil zit tussen spelers die regelmatig op eredivisie niveau uitkomen en spelers die op een meer recreatieve manier de dartsport bedrijven. Zowel Peter van den Broek als Roy Leenders ontdeden zich met een 4-0 overwinning van hun tegenstander en konden zich dus opmaken voor de finale.

 

De finale was voor Roy Leenders een ideale kans om weer eens een toernooi te winnen en voor Peter van den Broek weer een gelegenheid om te testen hoeveel invloed Budweiser op zijn uithoudingsvermogen had. De wedstrijd eindigde deze keer in het voordeel van de meest gemotiveerde speler want Roy wist Peter met 5-2 te verslaan. Door zijn zege is Roy Leenders dus de te kloppen man in het volgende toernooien in de jacht op €100,= voor de leider na 12 kwalificaties in het tussenklassement.

 

Uitslag van speeldag 1: 1. Roy Leenders 2. Peter van den Broek 3. Stefan Deisterbloem en 4. Davey van den Broek.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende Oranjebar Super Ranking 7 wordt gespeeld op dinsdag 16 april 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 .

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK