Uitslagen SLN speelronde 14; OB1 speelt gelijk, OB2 verliest en OB3 blijft winnen

Uitslagen 14e speelronde van de Super League Nederland; OB1 behaalt zwaarbevochten gelijkspel, OB2 verliest nipt en OB3 lijkt niet te verslaan in jacht op kampioenschap.

 

Hoofdklasse

Oranjebar 1 kon op het nippertje een gelijkspel afdwingen tegen Havenzicht 1. Met een minimale bezetting van 4 spelers (zelfs het geheime wapen Peter van den Broek moest worden ingezet) hadden de mannen uit Mariahout de grootste moeite om bij te blijven en het was dankzij het sterke spel van Bobby Biemans tijdens de koppels en Benito van de Pas, die een 170-finish liet noteren en de solo tegen Mareno Michels wist te winnen te danken dat er een punt uit de strijd werd gesleept. Omdat koploper Kjelvik onderuit ging in Scheveningen is de spanning weer terug in de hoofdklasse. Kjelvik kwam tegen DSWN The Switch Den Haag met 3-0 voor, maar wist daarna geen punt meer te halen. Kjelvik staat nu nog vier punten voor op de concurrentie. Samen met DSWN The Switch Den Haag staan de Vrijbuiter 1 en Havenzicht 1 nu op een gedeelde tweede plaats. De Vrijbuiter behaalde afgelopen zaterdag een ruime 9-1 overwinning op Café de Oale Jan dat steeds meer moet vrezen voor degradatie. Tenslotte verloor L&L Nederhemert in Zaandam met 7-3 van Café de Schot.

 

Overgangsklasse B

Oranjebar 2 kon in de uitwedstrijd tegen Red Alert  Bet Kolen geen vuist maken en verloor met 6-4. Hierdoor neemt Red Alert  Bet Kolen de tweede plaats over van DAS Dongen. Datzelfde DAS Dongen lijkt uitgespeeld voor het kampioenschap. Tegen koploper Sterkdarts/L&L Nederhemert 2 konden zij het niet bolwerken en stonden na zes partijen al met lege handen. Uiteindelijk werd het 8-2 voor de mannen uit Nederhemert, die komende zaterdag bij winst al kampioen van overgangsklasse B zijn.. HCM Dart Team Venlo won uit bij Bojangles en de Zwaantjes wonnen knap thuis met 6-4 van Real Magic.

 

Overgangsklasse C

Oranjebar 3 won afgelopen zaterdag zonder Ron Meulenkamp maar met Patrick Bulen met 7-3 van de Walrus uit Dordrecht en stelt bij winst of een gelijkspel op Sonny’s Darts komende zaterdag in Mariahout het kampioenschap veilig. Enig overgebleven concurrent DC Ambiance wist afgelopen zaterdag niet te winnen van Sonny’s Darts en ging met 6-4 onderuit waardoor het gat met Oranjebar 3 nu 11 punten bedraagt. Nelly’s Café wist te winnen van de Schot 2 met 7-3 en ’t Pleintje wist nipt te winnen van United met 4-6. Tenslotte voorkwam Matthew Medhurst tijdens de solopartij tegen Ferry van Veen dat De Pepersteeg een punt mee naar Roelofarendsveen nam. De Mookies uit Delft wonnen uiteindelijk met 6-4.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK