Oranjebar Super Ranking XII; Davy van der Zande deze dag absoluut de beste

Oranjebar Super Ranking XII; Zegetocht Roger Janssen wreed verstoord door Davy van der Zande dankzij eenvoudig overwinning in finale.

 

De zevende speelavond van de OSR XII kon bij aanvang rekenen op een kleine twintig deelnemers waaronder twee dames en Roger Janssen, de man die in grote vorm verkeert volgens de berichten in de pers, die de ogen van de aanwezigen dus op zich gericht wist.

 

In de groepsfase waren niet veel verrassingen te melden of het moet de 3-0 winst van Peter van den Broek op Anneke Kuijten zijn die vanavond duidelijk de weg kwijt was. Voor de kwartfinales bleven Arno Louwers, Patrick Morelissen, Oswin Streden, Roger Janssen, Mark Brouwers, Fred Burger, Michel van der Horst en Davy van der Zande over en vervolgens waren het Michel, Roger, Davy en Mark die mochten gaan strijden voor een plaats in de finale.

 

De halve finale tussen Mark Brouwers en Roger Janssen liet zien dat het verschil tussen winnen en verliezen van een wedstrijd vaak aan details ligt, Roger trok met 4-3 aan het langste eind maar kon de waarschuwing die Mark afgaf niet klakkeloos negeren. In de Oranjebar kom je altijd sterke darters tegen bij de laatste vier en cadeautjes worden er niet gegeven. De tweede halve finale was die tussen Michel van de Horst en Davy van der Zande. Hier was het Davey die met 4-2 de overwinning naar zich toetrok.

 

Voor Roger Janssen dus zijn derde finale in vier dagen en getuige het aantal maximum scores wat hij deze avond produceerde had hij het best naar zijn zin zodat het een mooie finale leek te worden. Zijn tegenstander Davy van der Zande was echter niet onder de indruk en stroopte zijn mouwen voor het gemak maar even op om in een recht toe, recht aan wedstrijd er met de winst vandoor te gaan. Niet alleen wist Davy de wedstrijd met 3-5 te winnen maar onttroonde hij Roger ook nog even als “180 Koning” van de avond door diens score van 9×180 te verbeteren naar 10x 180 waarmee de man uit Schijndel onderstreepte dat hij deze avond echt de beste was.

 

Uitslag van speeldag 7: 1. Davy van der Zande 2. Roger Janssen 3. Mark Brouwers en Michel van der Horst..

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking XII wordt gespeeld op dinsdag 23 september 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK