Oranjebar Super Ranking XII; Braulio Roncero toont klasse tegen Roger Janssen

Oranjebar Super Ranking XII; Braulio Roncero laat weer zien hoe het moet en pakt dagzege ten koste van Roger Janssen.

 

Afgelopen dinsdag was de Oranjebar in Mariahout opnieuw de plaats waar lokale en regionale darters hun geliefde spelletje darts konden spelen met als doel kwalificatie voor de finaledag voor de  Oranjebar Super Ranking.

 

Er werd zoals gebruikelijk gestart met een groepsfase die deze week werd overleefd door Wouter Vaes, Braulio Roncero, Roger Janssen, Davy van der Zande, Jurgen Schats, Mark Brouwer, Arno Louwers en Roel Donkers. Genoemde spelers waren samen verantwoordelijk voor 25 van de in totaal 31 maximale scores en 5 van de 8 110+ die werden gegooid. De hoogste finish was echter voor Junni Ruiters die zich niet voor de kwartfinales wist te plaatsen maar wel 164 van het bord afpoetste.

 

In de kwartfinales waren het Davy, Braulio, Wouter en Roger die te sterk waren voor hun tegenstanders en doorgingen naar de halve finales. De twee halve finales werden beiden een wedstrijd van oud tegen jong waarin de jeugd niet kon bolwerken. Eerst werd Wouter Vaes met 2-4 aan de kant gezet door Roger Janssen die hiermee voor de derde opeenvolgende keer een finaleplaats behaalde, waarna Braulio Roncero zijn tegenstander Davy van der Zande op een 4-0 “Whitewash” trakteerde.

 

De finale tussen Braulio en Roger was een ouderwetse, met volop spanning en twee spelers die elkaar weinig gunden en de negende leg de beslissing moest brengen waardoor het publiek de winnaar werd. Het was uiteindelijk Braulio Roncero die met 5-4 aan het langste eind trok waarmee hij opnieuw liet zijn nog steeds met de beste mee te kunnen.

 

Uitslag van speeldag 10: 1. Braulio Roncero 2. Roger Janssen 3. Wouter Vaes en Davy van der Zande.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking XII wordt gespeeld op dinsdag 14 oktober 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK