Oranjebar Super Ranking Ranking XII; Het spel begint opnieuw

Oranjebar Super Ranking XII; Start 12 kwalificatiedagen, 1 Finaledag, 16 Finalisten en gegarandeerd prijzengeld op dinsdag 05 augustus 2014.

 

Vanaf morgenavond 05 augustus 20:00 zal er opnieuw worden gespeeld voor kwalificatie van de Oranjebar Super Ranking. De 16 best geplaatste spelers die minimaal 4x hebben deelgenomen in deze 12e editie zullen worden uitgenodigd voor deelname aan de finaledag waarop alle deelnemers geldprijzen zullen ontvangen.

 

De Oranjebar Super Ranking staat bekend dankzij de regelmatige  deelname van bekende dartspelers in combinatie met deelnemers die als liefhebber te boek staan. Het hoge niveau waarop gespeeld wordt biedt de dartspelers die hun spel willen verbeteren een unieke mogelijkheid om zich met zogenaamde toppers te meten waardoor er 12 weken onder druk kan worden getraind met de mogelijke beloning van deelname aan de finaledag.

 

De inmiddels twaalfde editie van dit evenement kan voor sommige deelnemers de deur openen naar nieuwe kansen binnen het uitoefenen van de dartsport daar er regelmatig scouts van 1e Divisie, eredivisie en SLN teams aanwezig zijn net als vertegenwoordigers van bedrijven die bekend zijn met sponsoring in de dartwereld.

De organisatie verwacht dan ook dat de Oranjebar Super Ranking XII weer nieuwe talenten zal doen bovendrijven waarvan Arno Louwers het laatste voorbeeld is dankzij zijn deelname aan de OSR-11.

 

Meer informatie over de OSR-XII kunt u hier vinden en uitslagen en volledige tussenstand kunt u hier volgen.

 

De eerste kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking XII wordt gespeeld op dinsdag 05 augustus 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK