Oranjebar Super Ranking Ranking 20; Yoeri Duijster blijft winnen

Oranjebar Super Ranking 20 speeldag 5 levert opnieuw winst op voor Yoeri Duijster.Runner Up plaats voor Patrick Opbroek. Oswin Streden gelukkige winnaar van Mysterie Box.

 

De 5e speeldag van de 20e Oranjebar Super Ranking gaat de boeken in met 21 deelnemers, een ongekend hoog aantal 100+ finishes en maximum scores, groep des doods en een winnaar die zich vanwege zijn 4e zege op rij in een speciaal rijtje darters wist te spelen.

 

In de groepsfase ging de aandacht naar de groep des doods bestaande uit Gino Vos, Gian van Veen, Patrick Opbroek en Wouter Vaes. Tegen de verwachting in werd de groep gewonnen door Patrick Opbroek met Wouter Vaes op de tweede plaats waardoor Gino en Gian genoegen moesten nemen met een herkansing in de verliezersronde.

 

Patrick en Wouter konden samen met Davy van der Zande, Hermie van Orsouw, Yoeri Duijster, Nico Thissen, Ruud Tuijtelaar en Kevin Verbakel verder met de jacht op de dagzege. Van dit achttal bleven tenslotte Yoeri Duijster en Patrick Opbroek over om de finale te spelen.

 

In de halve finale van de verliezersronde vonden we Gino Vos terug die met 1-3 zijn meerdere moest erkennen in Oswin Streden en ook Gian van Veen die in de andere halve finale eveneens niet wist te winnen maar de zege aan Joey Greijn (0-3) moest laten. In de aansluitend gespeelde finale was Oswin met 4-2 te sterk voor Joey en kon met de troostprijs naar huis.

 

De Eindhovenaar pakte daarnaast aan het eind van de avond ook nog eens de Mysterie Box met €250,= nadat de door hem gegooide 158 als derde getal uit de trekking tevoorschijn kwam. Oswin wist deze avond 106-111-112-121 en 158 te finishen (zaterdag tijdens de SLN wedstrijd deed hij al 126-116-108-106) waarmee hij zichzelf 5 kansen gaf voor deze extra prijs. In totaal werden deze avond zestien 100+ finishes en 39 maximum scores gegooid.

 

In de grote finale liet Yoeri Duijster zien dat hij dit podium inmiddels als zijn tweede thuis ziet want voor de vierde week op rij liet hij zijn tegenstander geen enkele kans. Patrick Opbroek, die zich verrassend maar volledig terecht  in de finale had gespeeld, had niets in te brengen tegen Yoeri die leg na leg naar zich toe wist te trekken. Met slechts een leg moest Patrick genoegen nemen en werd daarmee Runner Up. Yoer verstevigde dankzij de 5-1 overwinning zijn eerste plaats in de tussenstand en manoeuvreert zich dankzij zijn overtuigende zegereeks in een favorietenrol voor de finaledag.

 

Uitslag kwalificatie dag 5; 1. Yoeri Duijster 2. Patrick Opbroek 3. Ruud Tuijtelaar en Wouter Vaes.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 6 van de Oranjebar Super Ranking 20 wordt gespeeld op dinsdag 11 oktober 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK