Oranjebar Super Ranking Ranking 11; Arno Louwers opnieuw de beste, Hermie van Orsouw Runner Up

Oranjebar Super Ranking 11; Arno Louwers pakt de draad weer op met dagzege. Hermie van Orsouw komt tekort.

 

De vijfde kwalificatieavond van de OSR-11 moest het doen met 14 deelnemers wat waarschijnlijk te wijten was aan het dartevenement dat ook deze week in de Oranjebar plaats vindt waardoor sommige spelers moesten kiezen. Daarnaast moeten een aantal van de vaste bezoekers aanstaande donderdag ook weer aan de bak bij de TOP Players Competition.

 

Het kleine aantal deelnemers ging niet ten koste van het aantal maximum scores en hoge finishes want 16x 180 betekende meer dan gemiddeld een per deelnemer. De hoogste finish was met 155 voor de latere winnaar van het toernooi. Na de eerste schifting bleven Oswin Streden, Dennis Klamer, Ruud Kuijten, Gerard de Jong,Wouter Vaes, Arno Louwers,Djunni Ruiter en Hermie van Orsouw over.

 

In de kwartfinale leverde dit een 4-3 uitslag op in de wedstrijd tussen Oswin en Dennis waarbij Oswin dus aan het langste eind trok en driemaal een 4-1 uitslag waarbij de winst naar Ruud, Arno en Hermie ging. Vervolgens wist Ruud Kuijten in de halve finale te winnen van Oswin Streden (4-2) en deed Arno Louwers hetzelfde in zijn partij tegen Hermie van Orsouw (4-1).

 

In de finale tussen Ruud Kuijten en Arno Louwers werd al snel duidelijk dat het beste eraf was bij Ruud en dat Arno zich voorgenomen had om zijn positie op de tussen ranking maximaal uit te breiden. Zonder echt in de problemen te zijn geweest wist Arno een 5-2 zege te boeken op Ruud waarmee hij zijn derde dagzege in de elfde editie van de Oranjebar Super Ranking veilig stelde.

 

Uitslag van speeldag 5: 1. Arno Louwers 2. Ruud Kuijten 3. Oswin Streden en Hermie van Orsouw.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 11 wordt gespeeld op dinsdag 03 juni 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK