Oranjebar Super Ranking 36; Oswin Streden en Marjolein Noijens zijn de winnaars van speeldag 5

Oswin Streden toont zich weer een strijder via een nipte finale winst op Davy van der Zande en pakt dagzege op vijfde  speeldag van de OSR #36. Marjolein Noijens eindigt als beste dame en wint de troostfinale ten koste van Thomas Thijs.

 

Met zeventien dartspelers werd gisteren begonnen aan de vijfde speeldag van de 36e Oranjebar Super Ranking. Het werd een mooie dartavond met twee geweldig spannende finales en helaas geen winnaar van de inhoud van de Mysterie Box. De uitslagen konden door degene die niet aanwezig konden zijn allemaal live worden gevolgd via de website van DartConnect:

 

De groepfase leverde een speler teveel op om de kwartfinales te kunnen spelen. Het lot zette Dennis van der Steen en Patrick van Osch tegenover elkaar voor een shoot-out die gewonnen werd door Dennis. Hij mocht samen met Roel Geelen, Oswin Streden, Kevin Verbakel, Kestutis Bulota, Davy van der Zande, Levy Frauenfelder en Randy van den Bogaart In de kwartfinale van start. Uit de kwartfinales kwamen Oswin, Dennis, Davy en Roel als halve finalisten tevoorschijn. Oswin was hierin met 4-0 te sterk voor Dennis en Davy stond welliswaar 2 legs af aan Roel maar greep toch met 2-4 de winst waarmee de finalisten voor de dagzege bekend waren.

 

In het toernooi om de troostprijs stonden dit keer vier heren en vier damesspelers klaar om hun beste darts te spelen. Marjolein Noijens was de beste van de dames en wist zonder een leg te verliezen de finale te bereiken. De winnaar van afgelopen week, Thomas Thijs moest op weg naar weer een finaleplaats wel wat legs afstaan maar wilde van geen wijken weten. In de finale die over de maximale zeven legs gespeeld werd toonde Marjolein zich met 4-3 de sterkste en zij lijkt klaar te zijn voor haar debuut op de Lakeside aanstaand weekend.

 

De finale om de dagzege tussen Davy van der Zande en Oswin Streden was er ook weer een om de vingers bij af te likken en bood de toeschouwers veel kijkplezier. Maar liefst negen legs duurde het spektakel waarin Oswin Stredenuiteindelijk aan het langste eind trok en zichzelf nu op de derde plaats in de tussenstand terug vindt. Runner Up Davy kon met het resultaat van deze avond prima leven in de wetenschap dat hij nu helemaal alleen aan kop gaat in de tussenstand van de 36e Oranjebar Super Ranking.

 

Maximum scores:
1x 180 door Oswin Streden, Kevin Verbakel en Thomas Thijs
2x 180 door Roel Geelen en Levy Frauenfelder
3x 180 door Davy van der Zande

 

Hoge finishes:
111 finish door Patrick van Osch
112 finish door Thomas Thijs
113 finish door Luis Diaz Marin
127 finish door Levy Frauenfelder
129 finish door Dennis van der Steen
156 finish door Oswin Streden

 

Uitslag OSR#36 kwalificatie dag 05; 1. Oswin Streden 2. Davy van der Zande 3. Roel Geelen en Dennis van der Steen.

 

De volgende kwalificatie dag voor de 36e editie van de Oranjebar Super Ranking wordt  gespeeld op dinsdag 05 april 2022. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK