Oranjebar Super Ranking 34; kwalificatiedag 9 betekent 2e dagzege voor Davy van der Zande in deze reeks

Ook Davy van der Zande pakt 2e dagzege in 34e  Oranjebar Super Ranking. Youri Dirks wordt Runner Up, Oswin Streden wint inhoud Mysterie Box en eindzege in verliezersronde is voor Erik van Engeland na winst op Jos Rovers.

 

De negende speeldag van de 34e editie van de Oranjebar Super Ranking moest het doen met slechts twaalf deelnemers waardoor een aantal mindere goden zeer goede zaken konden doen door extra veel ranking punten te scoren.

 

Halverwege de avond stonden Oswin Streden, Davy van der Zande, Roland Stokmans, Peter van den Broek, Youri Dirks, Wesley de Laat, Dennis van Steen en Patrick van Osch in de kwartfinales waarna direct doorgespeeld kon worden voor de halve finales. Hierin was Youri met 2-4 te sterk voor Oswin en Davy te sterk voor Patrick. Het gevolg was dus een finale tussen de ervaren Davy van der Zande en aanstormend talent Youri Dirks. Oswin Streden vond het allemaal best; relaxed als altijd pakte hij ondanks zijn verlies, maar dankzij zijn 116 finish, de inhoud van de Mysterie Box.

 

De resterende spelers konden vervolgens aan de bak in de strijd om de troostprijs. Hierin toonde “good old” Erik van Engeland zijn ware dartkwaliteiten weer eens door in de finale Jos Rovers met 4-2 van de oche te sturen waardoor de troostprijs deze week meegaat naar Beek en Donk.

 

De finale om de dagzege van kwalificatie dag negen kende weinig verrassingen en de winst ging hierin met 5-1 naar Davy van der Zande die hiermee evenals eerder Danny Schellekens en Jermaine Wattimena zijn tweede dagzege in de OSR#34 boekte. De volgende uitdaging ligt dan ook in de nog drie resterende kwalificatiedagen; boekt een van deze drie toppers een 4e dagzege? Verliezend finalist Youri Dirks kon zich troosten met de wetenschap dat hij door het resultaat van deze dag de leiding in het tussenklassement weer in handen heeft.

 

Uitslag kwalificatie dag 9; 1. Davy van der Zande 2. Youri Dirks 3. Oswin Streden en Patrick van Osch.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De tiende kwalificatie dag van de 34e Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 31 augustus 2021. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK