Oranjebar Super Ranking 34; dagzege op kwalificatiedag 3 gaat naar Danny Schellekens

Kwalificatiedag 3 van Oranjebar Super Ranking 34 met weer een andere winnaar. Danny Schellekens wint en verantwoordelijk voor tweede opvolgende Runner Up plaats van Oswin Streden. Bram van den Ouden pakt winst in de troostfinale.

 

Kwalificatieavond drie van de 34e Oranjebar Super Ranking kende een bescheiden deelnemersveld wat echter niet ten koste ging van de kwaliteit en gezelligheid tijdens een avond vol darts. Zo wisten de aanwezige darter een twintigtal maximum scores te produceren tijdens de wedstrijden waarbij Oswin Streden (5x 180 score) en Danny Schellekens (4x 180 score) het leeuwendeel voor hun rekening namen. Anders was het gesteld met de hoge finishes. Die waren deze avond ver te zoeken en zo bleef ook de winnende finish (119) op het bord staan en de Mysterie Box dus gesloten.

 

Uit de groepsfase kwamen deze week Oswin Streden, Lincy Gloudemans, Peter van den Broek, Henri van den Ouden, Danny Schellekens, Youri Dirks, Patrick van Os en Rick Kivits als spelers tevoorschijn die konden beginnen aan de knock-out wedstrijden in de jacht op de dagzege.

 

Vervolgens verliep de knock-out fase als volgt;

Kwartfinales
Lincy Gloudemans

 –

Oswin Streden

0 – 4

Henri van den Ouden

 –

Danny Schellekens

2 – 4

Youri Dirks

 –

Patrick van Os

2 – 4

Rick Kievits

 –

Peter van den Broek

2 – 4

Halve Finale
Danny Schellekens

 –

Peter van den Broek

4 – 1

Oswin Streden

 –

Patrick van Os

4 – 1

Finale
Danny Schellekens

 –

Oswin Streden

5 – 1

 

De overige deelnemers vervolgde n hun dartavond met het spelen van het toernooi om de troostprijs troostprijs. Deze week wisten Bram den Ouden en Dennis van Steen zich naar de finale van dit toernooi te spelen. Beide fanatiekelingen maakten er een spannend potje van waarin het uiteindelijk Bram van den Ouden was die de beslissende finish wist te gooien waardoor hij met 3-4 de troostprijs kon pakken en Dennis met lege handen achter liet.

 

Uitslag van OSR#34 speeldag 3: 1. Danny Schellekens 2. Oswin Streden 3. Patrick van Os en Peter van den Broek.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatieavond 4 van de 34e Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 20 juli 2021. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK