Oranjebar Super Ranking #33; 3e dagzege op rij voor Jermaine Wattimena na winst op Bulen en Huybrechts

Scala aan oud-Oranjebar spelers domineren 7e kwalificatiedag van 33e OSR maar dagzege gaat naar Jermaine Wattimena. Belgische Dana Verhaegen is beste dame. Winst in verliezersronde gaat naar Marvin Massuger en Mysterie Box (132) blijft dicht.

 

De 7e kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 33 zesentwintig deelnemers waarbij als verassing een aantal oud-Oranjebar spelers als Patrick Bulen, Kim Huybrechts en Bobby Biemans die tijdens deze avond zouden domineren in de strijd om de dagzege. Mede dankzij deze spelers vielen er maar liefst 29 maximum scores te noteren. De hoogste finishes werden echter door Kevin Lens uitgegooid (160 & 152). Kim Huybrechts had ook echtgenote Dana Verhaegen meegenomen die ook een goede pijl kan gooien en dat deze avond ook liet zien met als resultaat dat zij als beste dame eindigde op een gedeelde vijfde plaats.

 

Na de groepsfase bleven Yoeri Duijster, Kim Huybrechts, Kevin Lens, Jermaine Wattimena, Bobby Biemans, Dana Verhaegen, Patrick Bulen en verrassend Erik van Engeland over voor de kwartfinales. Als eerste wist Patrick zich voor de finale te plaatsen na een 4-0 overwinning op Bobby Biemans in de halve finale. Vervolgens was het Jermaine Wattimena die in een PDC onderonsje met Kim Huybrechts met 4-2 de sterkste was waarmee hij zich voor de derde week op rij voor de finale wist te plaatsen.

 

De rest van het deelnemersveld speelde tegelijkertijd het toernooi om de troostprijs. Het was Bram van Leuten die hierin voor de tweede week op rij de halve finale wist te bereiken. Jammer genoeg voor hem trof hij hierin Oswin Streden die ongelukkige Bram met 3-0 van de oche stuurde. In de andere halve finale ging de strijd tussen Marvin Massuger en Paul Hendrix. Ook hier een 3-0 uitslag voor de winnaar; Marvin. Aansluitend werd de finale om de troostprijs gespeeld. Het werd een serieuze wedstrijd die uiteindelijk in een 2-4 overwinning voor Marvin zou eindigen.

 

Dan was het tijd voor een grote mannen wedstrijd. Aan de ene kant de oude rot Patrick Bulen die bijna alles op alle niveaus heeft meegemaakt en al sinds mensenheugenis een loyale Oranjebar speler is gebleken. Aan de andere kant Jermaine Wattimena die als selfmade profspeler furore maakt bij de PDC waar hij inmiddels ook menig televisietoernooi heeft gespeeld en sinds enige jaren onderdeel van de Oranjebar dartfamilie. Het resultaat was een superspannende dartmatch die, hoe kan het ook anders, gespeeld zou worden over het maximale aantal legs. Jermaine zou uiteindelijk de beslissende negende leg winnen waarmee hij zijn derde dagzege op rij boekte.

 

Uitslag OSR#33 kwalificatie dag 7; 1. Jermaine Wattimena 2. Patrick Bulen 3. Kim Huybrechts en Bobby Biemans.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatiedag 8 van de Oranjebar Super Ranking 33 wordt gespeeld op dinsdag 18 augustus 2020. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK