Oranjebar Super Ranking #32; Oswin Streden start kwalificatiereeks met winst

Oswin Streden pakt dagzege 1e kwalificatiedag OSR #32 met overwinning op Youri Dirks. Marjolein Nooijens wint troostfinale ten koste van Jan Spooren. 158 finish voor openen Mysterie Box blijft uit.

 

De eerste speeldag van de 32e Oranjebar Super Ranking moest het doen met een deelnemersveld van dertien spelers. Het mocht de pret niet drukken en de kwaliteit van de wedstrijden leden hier niet onder.

 

Na de groepsfase waren wouter Vaes, Jochem Keeren, Patrick van Os, Roland Stokmans, Youri Dirks, Peter van den Broek, Oswin Streden en Heidi Schijvens over voor een plaats in de kwartfinale. Naast de favorieten voor de halve finales, Oswin, Wouter en Youri, wist ook Jochem Keeren zich bij de laatste vier te spelen.

 

In tegenstelling tot de afgelopen weken werden het deze keer wel interessante en spannende halve finale partijen. De toppers Oswin en Wouter mochten het tegen elkaar opnemen en het was Oswin de een break wist te plaatsenwaardoor hij met 4-2 won van Wouter. De andere halve finale ging tussen junior Youri Dirks en outsider Jochem. Beide spelers moesten tot het uiterste in een match over de volle zeven legs. Youri trok tenslotte aan het langste eind en plaatste zich via een 3-4 zege voor zijn eerste OSR finale.

 

Het toernooi om de troostprijs kende een heren halve finale tussen Erik van Engeland en Jan Spooren die een close finish opleverde met een 2-3 uitslag in het voordeel van Jan. De andere halve finale werd tussen dames uitgevochten; Marjolein Nooijen en Annemarie Linders mochten laten zien uit het juiste darthout te zijn gesneden. International Marjolein liet geen misverstand bestaan over wie de sterkste was en plaatste zich terecht met een 3-1 zege voor de troostfinale. Hierin liet de Tilburgse ook zien dat zij niet bang is om zich met heren te meten. Marjolein Nooijen greep met een overduidelijke 4-1overwinning de dagzege en liet Jan met een kater achter.

 

De wedstrijd om de eerste dagzege van de nieuwe kwalificatiereeks tussen Oswin Streden en Youri Dirks beloofde een interessante pot te worden tussen de gevestigde orde en aanstormend talent. Oswin dacht er echter anders over en Youri wilde het tij wel keren maar kon het niet bolwerken. Met een niet mis te verstane 5-1 pak op de broek moest de jeugdspeler diep buigen “Good Old” Oswin Streden die zichzelf opnieuw installeerde als leider in het tussenklassement.

 

Uitslag kwalificatie dag 01; 1. Oswin Streden 2. Youri Dirks 3. Jochem Keeren en Wouter Vaes.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Aanstaande dinsdag 26 november 2019 wordt de tweede kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking #32 gespeeld. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK