Oranjebar Super Ranking #30; Oswin Streden de beste op kwalificatiedag 10

Dagzege Oranjebar Super Ranking gaat naar Oswin Streden. Troostfinale wordt gewonnen door Yoeri Derks. Kyana Frauenfelder beste dame van de avond. Mysterie Box (153) blijft opnieuw gesloten.

 

Kwalificatiedag 10 zou met veertien deelnemers de boeken in gaan die samen zouden strijden voor de dagzege, de kwalificatiepunten m.b.t. plaatsing voor de finaledag, eventueel de troostprijs van de dag en kans op de inhoud van de Mysterie Box. Met nog drie kwalificatiedagen van de 30e Oranjebar Super Ranking te gaan dus hoog tijd om in actie te komen.

 

Nadat de eerste schifting had plaatsgevonden konden de spelers worden gescheiden in diegene die voor de dagzege mochten verder spelen en de overige spelers die voor de troostprijs gingen. Bij de laatste acht was de grootste verassing van de dag te noteren door de uitschakeling van Davy van der Zande en het doorgaan naar de halve finales van Kyana Frauenfelder. Ruud Tuijtelaars, Jos Rovers en Rick de Bie vielen net als Davy af voor de halve finales waar Kyana gezelschap kreeg van Kevin Verbakel, broer Levi en Oswin Streden.

 

In de halve finale was Oswin met 4-3 Kevin te slim af en was Levi met 4-0 te sterk voor zus Kyana. Aansluitend kon aan de finale worden begonnen waarin jong talent het opnam tegen ervaren degelijkheid. Het werd deze keer een overwinning voor de ervaren Oswin Streden die al vroeg het verschil wist te maken en uiteindelijk een 5-2 overwinning op het jonge talent Levi Frauenfelder boekte.

In de strijd om de troostprijs zagen we deze week Yoeri Derks en Stefan Raaijmakers terug in de finale. Yoeri was er op gebrand zijn resultaat in de finale van afgelopen week te verbeteren en streed voor wat hij waard was. Tegenstander Stefaan maakte zich wat minder druk waardoor de winst naar de meest gemotiveerde finalist ging; Yoeri-Stefaan 4-3.

Uitslag OSR#30 kwalificatie dag 10; 1. Oswin Streden 2. Levi Frauenfelder 3. Kevin Verbakel en Kyana Frauenfelder.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Kwalificatiedag 11 van de Oranjebar Super Ranking 30 gespeeld op dinsdag 23 juli 2019 aanstaande. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK