Oranjebar Super Ranking #30; En dat is drie op een rij voor Davy van der Zande

Ook dagzege kwalificatiedag vijf gaat naar Davy van der Zande, Levi Frauenfelder Runner Up. Troostfinale gewonnen door Axel Goverde ten koste van Wim Donkers. Mysterie Box blijft dicht.

 

Het was alweer de vijfde kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking #30 die afgelopen dinsdag werd gespeeld in Mariahout. Een twintigtal spelers waaronder drie dames konden worden genoteerd om te strijden voor de punten die recht geven op een uitnodiging voor de finaledag.

 

Doordat er in vijf groepen werd gespeeld moesten er na de groepsfase nog twee spelers afvallen via een shoot-out om op de gewenste acht spelers uit te komen waarmee de kwartfinales konden worden begonnen. Het waren Oswin Streden en Dennis Knapen die in deze fase de boot misten en voorrang moesten verlenen aan Joey Greijn, Peter van den Broek, Yoeri Duijster, Davy van der Zande, Nick Hendriks, Levi Frauenfelder, Gian van Veen en Paul Hendrix om de kwartfinales te spelen. Vervolgens bleven Davy, Gian, Levi en Joey over voor de halve finales die beiden eindigden in een 1-4 overwinning voor de finalisten van deze dag; Davy van der Zande en Levi Frauenfelder.

 

In de strijd voor een plaats in de troostfinale moest Jefferey Brands, Axel Goverde, Wim Donkers en Andre Duijster het in de halve finales tegen elkaar opnemen. Beide wedstrijden eindigden ook hier in een zelfde uitslag (1-3) voor de latere finalisten Wim en Axel. In de aansluitend gespeelde finale om de troostprijs was het Axel Goverde die met 2-4 te sterk bleek voor Wim Donkers en met de prijs aan de haal ging.

 

Vervolgens was het tijd voor de grote finale. Wellicht om een statement te maken liet Davy geen enkele twijfel bestaan over wie deze avond de winst zou pakken. De kleine grote man uit Schijndel ontketende in de finale en stoomde binnen no-time naar een 5-0 overwinning op zijn jonge, gelouterde jeugdinternational Levi die er deze wedstrijd niet aan te pas kwam. De overwinning betekende de derde dagzege op rij voor Davy die wellicht op weg is om het record (vijf dagzeges van Benito van de Pas) te evenaren of misschien wel te verbeteren.

 

Uitslag OSR#30 kwalificatie dag 5 ; 1. Davy van der Zande 2. Levi Frauenfelder 3. Joey Greijn en Gian van Veen.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatiedag 6 van de Oranjebar Super Ranking 30 wordt gespeeld op dinsdag 11 juni 2019. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK