Oranjebar Super Ranking #29; Veni vidi vici voor Yoeri Duijster

Yoeri Duijster slaat toe op OSR kwalificatiedag 10 ten koste van Jefferey Brands. Troostfinale winst naar Jos Rovers, Axel Goverde Runner Up.

 

Gisteren was het tijd voor de tiende kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking #29. Met nog 2 kwalificatiedagen te gaan een belangrijke avond dus voor de spelers die zich willen plaatsen voor de finaledag waar naast de geldprijzen ook nog 4 wildcards voor deelname aan de TPC klaarliggen.

 

De groepsfase kon snel worden afgewerkt waarna Peter van den Broek, Erik van Manen, Yoeri & Andre Duijster, Joey Greijn, Kathy Geeraerts, Jefferey Brands en Oswin Streden aan de kwartfinales konden beginnen. Hierin bleken Yoeri, Erik, Oswin en Jefferey de sterkste en de halve finales die vervolgens gespeeld werden leidde tot de wedstrijden Yoeri vs Erik (4-0) en Oswin vs Jefferey (3-4) waarna de finalisten bekend waren.

 

Het overige deelnemersveld was intussen ook tot de halve finales van de verliezersronde afgewerkt. Axel Goverde trof daar Nick Hendrix en Jos Rovers moest het tegen Danique opnemen.; beide wedstrijden eindigden in 3-0 voor de winnaar waarna er direct aan de troostfinale kon worden begonnen. Axel en Jos maakten hier een waar spektakel van wat uiteindelijk in het voordeel van Jos Rovers beslist werd.

 

De finale tussen Yoeri Duijster en Jefferey Brands die vervolgens werd gespeeld was een stuk minder spannend. Yoeri nam direct het heft in handen en keek niet meer om ondanks de verwoede pogingen van Jefferey om in de wedstrijd te komen. Het leverde Jefferey slechts een leg op tegen de vijf van winnaar Yoeri Duijster die met 1-5 winst terecht de dagzege opeiste evenals de titel “180 koning” dankzij zijn zes gescoorde maximale scores.

 

Het winnende getal (153) voor de Mysterie Box werd niet gefinisht zodat de inhoud blijft staan tot volgende week. De hoogste finish van de avond kwam met 157 op naam van Erik van Manen en zowel Peter van den Broek als Axel Goverde wisten deze avond drie 100+ finishes te gooien.

 

Uitslag OSR#29 kwalificatie dag 10; 1. Yoeri Duijster 2. Jefferey Brands 3. Oswin Streden en Erik van Manen.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatiedag 11 van de Oranjebar Super Ranking 29 wordt gespeeld op dinsdag 09 april 2019. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK