Oranjebar Super Ranking #29; Joey Greijn wint ook kwalificatiedag zeven.

Joey Greijn opnieuw de beste tijdens de Oranjebar Super Ranking na 5-1 overwinning op Gian Van Veen in finale. Peter van den Broek wint  troostfinale ten koste van Lincy Gloudemans. Mysterie Box blijft gesloten, 153 werd niet gefinnished.

 

Kwalificatiedag zeven van de 29e Oranjebar Super Ranking werd afgelopen dinsdag gespeeld en leverde de tweede dagzege op voor Joey Greijn. In de finale tegen Gian van Veen was de Super League Hoofdklasse speler van de Fanatics veel te sterk voor Gian van Veen die knap de finale wist te halen. De enige man die deze avond van Joey wist te winnen, Peter van den Broek, werd al uitgeschakeld in de groepsfase maar nam revanche op zichzelf door de troostfinale te winnen van Lincy Gloudemans die hiermee niet de beste dame van de avond werd. Deze eer was voor Tharsissia Werinussa weggelegd.

 

De spelers die wel door gingen naar de kwartfinales waren Axel Goverde, Mark Giepmans, Oswin Streden Gian van Veen, Paul Hendrix, Joey Greijn, Tharsissia Werinussa, Nick Hendrix en Paul Hendrix. Als halve finalisten kwamen Joey, Nick, Gianen Oswin daaruit tevoorschijn waar Nick met 1-4 ten onder ging tegen Gian en Joey met 4-2 te sterk was voor Oswin. De dagfinale eindigde vervolgens in een 5-1 zege voor Joey Grijn.

 

De verliezersronde leidde tot een halve finale partij tussen Roland Stokmans en Lincy Gloudemans (2-3) en een wedstrijd tussen Peter van den Broek en Danique Stroek (3-1) waarna de troostfinale met 4-2 werd gewonnen door Peter die hiermee te sterk was voor Lincy.

 

Uitslag OSR#29 kwalificatie dag 07; 1. Joey Greijn 2. Gian van Veen 3. Oswin Streden en Nick Hendrix.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatiedag 08 van de Oranjebar Super Ranking 29 wordt gespeeld op dinsdag 19 maart 2019. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK