Oranjebar Super Ranking #29; Dagzege voorlaatste kwalificatiedag naar Brian 'Woodpecker' Woods

De Engelse Brian “Woodpecker” Woods neemt dagzege mee naar huis bij gelegenheidsbezoek aan de OSR#29. Gino Vos eindigt als Runner Up. Winnaar troostfinale wordt Levi Frauenfelder ten koste van Jos Rovers.

 

Afgelopen dinsdag werd alweer de voorlaatste kwalificatiedag van de 29e Oranjebar Super Ranking gespeeld. Opnieuw wist een gerenommeerde PDC speler de weg naar Mariahout te vinden voor een goede training en het Oranjebar gevoel. Dit keer was het “Woodpecker” Brian Woods die op aanraden van en samen met Gino Vos aan de oche verschenen.

 

Na de groepsfase bleven er 1 dame, Lincy Gloudemans, en 7 heren waaronder Jefferey Brands, Wouter Vaes, Brian Woods, Joey Greijn, Deniz Mischier, Gino Vos en Ramon Verhagen. Wie zich onverwacht niet plaatste was Nick Hendrix die deze avond verantwoordelijk was voor de hoogste finish (156). Van deze acht bleven Gino, Joey, Brian en Ramon over voor de halve finales. Gino trof hierin Ramon die kansloos met4-1 ten onder ging tegen de Ossenaar, Het andere treffen ging tussen Brian en Joey en resulteerde in een thriller die uiteindelijk met 4-3 gewonnen werd door de Engelsman ondanks dat Joey deze avond goed was voor een 5-tal 180 scores. Het slotstuk van deze avond zou dus een finale tussen Brian Woods en Gino Vos opleveren.

 

Intussen was de strijd om de troostprijs ook aangeland bij de halve finales. Beide wedstrijden (Jos Rovers vs Nick Hendrix en Levi Frauenfelder vs Paul Hendrix) eindigden in 3-2 voor de latere finalisten. Jos had in zijn tweede troostfinale op rij echter geen enkel verweer tegen het dartgeweld waarop Levi hem trakteerde en kreeg een echte 0-4 whitewash aan de broek. Levi ging dus niet met lege handen naar huis.

 

De strijd om de dagzege oftewel de finale van kwalificatiedag 11 tussen Gino Vos en Brian Woods bracht niet het spektakel waarop de toeschouwers zaten te wachten omdat het gevoel bij Gino ineens weg was. Hierdoor ontstond een eenzijdige wedstrijd waarin Brian Woods met gedegen spel zijn tegenstander met 5-1 versloeg zonder daarbij Gino te hebben vernederd. Voor beide finalisten eindigde de avond in ieder geval op het podium wantmeer als de eer stond er niet op het spel daar zij niet meer aan de minimaal vier deelnames kunnen voldoen om zich te plaatsen voor de finaledag.

 

Uitslag OSR#29 kwalificatie dag 11; 1. Brian Woods 2. GinoVos 3. Joey Greijn en Ramon Verhagen.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatiedag 12, de laatste van de Oranjebar Super Ranking 29, wordt gespeeld op dinsdag 16 april 2019. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK