Oranjebar Super Ranking #28; Wouter Vaes wint met overmacht 11e kwalificatiedag

Wouter Vaes pakt ook laatste dagzege OSR in 2018 in voorbereiding op BDO Lakeside World Championship. Jos Rovers uit Gemert eindigt als Runner Up. Erik van Engeland wint de troostfinale.

 

Afgelopen dinsdag stond, na een week rust, de voorlaatste kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking op de speelagenda in Mariahout. In de wetenschap dat er hierna alleen nog de laatste kwalificatiedag op de agenda staat, die vanwege de feestdagen pas op 08 januari 2019 zal worden gespeeld, werd deze kans dan ook door menig dartspeler aangegrepen om nog extra kans te maken op plaatsing voor de finaledag.

 

De acht kwartfinalisten van deze week waren; Oswin Streden, Jos Rovers (Gemert), Kathy Geeraerts, Dennis Gijsberts, Wouter Vaes, Peter van den Broek, Linda van Asseldonk en Paul Hendrix over. Hiervan wisten Oswin, Jos, Wouter en Paul zich te plaatsen voor de halve finales waarin de wedstrijd tussen de eerste twee genoemde eindigde in een spannende en nipte 3-4overwinning voor Jos Rovers. De andere halve finale was van korte duur omdat Wouter de arme Paul met een 4-0 whitewash van de oche stuurde.

 

Nadat “buurman” Erik van Engeland de troostprijs had opgeëist door de finale van de verliezersronde te winnen kon de laatste wedstrijd om een dagzege tijdens de OSR in 2018 gespeeld worden. Jammer genoeg werd het een eenzijdige finale doordat het verschil in niveau tussen beide spelers te groot bleek. Wouter, die in de voorbereiding is op zijn deelname aan de BDO Lakeside World Championships in januari, liet de moedige Jos Rovers geen enkele kans en walste met 5-0 over de man uit Gemert heen. Door de wijze waarop hij deze overwinning boekte en de acht maximale scores die hij deze avond wist te produceren lijkt het er dan ook op dat het wel goed zit met de vorm waarin Wouterke uit Ospel verkeerd zodat er met vertrouwen kan worden uitgekeken naar zijn optreden op Lakeside.

 

Uitslag kwalificatie dag 11; 1. Wouter Vaes 2. Jos Rovers (Gemert) 3. Oswin Streden en Paul Hendrix

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatiedag 12 van de Oranjebar Super Ranking 28 wordt gespeeld op dinsdag 08 januari 20198. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK