Oranjebar Super Ranking #28; Wouter Vaes klaar voor Finder Masters na winnen van OSR speeldag 10

Wouter Vaes toont goede vorm met het winnen van speeldag 10 van de Oranjebar Super Ranking. Oswin Streden wordt Runner Up en winst in troostfinale gaat naar Paul Hendrix.

 

Terwijl de dagen korter worden en Sinterklaas menig huisbezoek aflegt stond deze week ook speeldag 10 van de Oranjebar Super Ranking op de agenda en natuurlijk waren een flink aantal dart diehards aanwezig om te strijden voor de punten. Deze avond was de laatste speeldag in de wekelijkse cyclus want de volgende speeldag (11) is pas over 14 dagen en de laatste kwalificatiedag zal pas begin januari 2019 worden gespeeld. Oorzaak hiervan is het kerstbal van de JUMBO dat volgende week in Mariahout wordt gehouden en op de eerste dinsdag van 2019 Nieuwjaarsdag wordt gevierd.

 

Na de groepsfase bleven deze keer ; Oswin Streden, Gian van Veen, Davy van der Zande, Levi Frauenfelder, Wouter Vaes, Peter van den Broek, Rick de Bie en Linda van Asseldonk over. Van dit achttal wisten Wouter, Gian, Davy en Oswin hun kwartfinale wedstrijd te winnen en zich te plaatsen voor de halve finales. Hierin eindigde beide partijen in een 4-1 overwinning voor respectievelijk Wouter en Oswin die zich konden gaan opmaken voor de finale.

 

In de verliezersronde stonden Kathy Geeraerts en Paul Hendrix tegenover elkaar (1-3) evenals Dennis Gijsberts en Erik van Engeland (2-3). Voor de troostfinale bleven dus Paul en Erik over om een, voor het publiek aantrekkelijke, mooie pot darts te spelen. Beide heren wilde zich niet laten kennen en er werd gespeeld op het scherpst van de snede. Uiteindelijk stond er een 2-4 uitslag op het bord in het voordeel van Paul Hendrix.

 

Vervolgens was het de beurt aan Wouter Vaes die komende vrijdag alweer voor de derde keer deelneemt aan de Finder Masters en Oswin Streden die zijn tweede finale op rij speelde om te laten zien wat zij konden. Dit bleek voor Wouter geen probleem want hij is in goeden doen en is vast van plan aankomend weekend ook op de finaledag te spelen. Voor Oswin lag het wat gevoeliger en hij moest dan ook zijn meerdere erkennen in Wouter die vanavond geen cadeautjes gaf, maar wel tikken uitdeelde. Met maar liefst 5-1 ging de winst naar Wouter Vaes.

Helaas was er deze avond geen winnaar van de Mysterie Box omdat de benodigde 122 niet uitgegooid werd.

 

Uitslag kwalificatie dag 10; 1. Wouter Vaes 2. Oswin Streden 3. Davy van der Zande en Gian van Veen.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Kwalificatiedag 11 van de Oranjebar Super Ranking 28 wordt gespeeld op dinsdag 18 december 2018. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK