Oranjebar Super Ranking #28; Kevin Verbakel goed voor 1e dagzege in nieuwe reeks

Eerste dagzege kwalificatiereeks OSR#28 gaat naar Kevin Verbakel, Tharsissia Werinussa wordt Runner Up. Kathy Geeraerts en Ruud Tijssen eindigen op derde plaats.

 

De eerste kwalificatiedag van de 28e editie van de Oranjebar Super Ranking werd afgelopen dinsdag gespeeld en had last van veel concurrentie zoals het PDC evenement World Grand Prix dat live werd uitgezonden op televisie, een flink aantal vaste bezoekers dat was afgereisd naar Engeland in verband met de Winmau World Masters en de tv-uitzending van de FIFA Champions League waarin Ajax uitkwam tegen Bayern München. Dit beperkte het aantal deelnemers weliswaar maar de wel aanwezigen wisten er toch en waar dartfestijn van te maken. Een opmerkelijk feit was dat de dames het deze avond buitengewoon goed deden; Tharsissia Werinussa eindigde als Runner Up, Kathy Geeraerts werd derde en Annemarie Linders wist als 5e te eindigen.

 

De winst zou echter naar een heer gaan. Kevin Verbakel was weer eens onstuitbaar en beloonde zichzelf met de maximale 40 punten waarmee hij aan de leiding gaat in het tussenklassement. De beste acht spelers van deze avond waren;

Kevin Verbakel Winnaar
Tharsissia Werinussa Runner Up
Kathy Geerarts 3e plaats
Ruud Tijssen
Annemarie Linders 5e plaats
Erik van Engeland
Paul Hendrix
Peter van den Broek

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Aanstaande dinsdag 09 oktober 2018 wordt kwalificatiedag twee van de Oranjebar Super Ranking 28 gespeeld. Aanvang is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK