Oranjebar Super Ranking #28; Davy van der Zande grijpt dagzege via whitewash zege

Dagzege op 6e speeldag OSR naar Davy van der Zande via 5-0 whitewash overwinning op Gianvan Veen. Mysterie Box blijft gesloten

 

De zesde speeldag van de Oranjebar Super Ranking had opnieuw te lijden van het optreden van PSV in de FIFA Champions League waardoor er wederom wat vaste gezichten afwezig waren. Het weerhield de diehards niet van een avondje zwaar afzien aan de oche in de hoop dat de noeste arbeid zich zal uitbetalen in persoonlijke dartsuccessen.

 

Na de groepsfase en kwartfinales zagen de halve finales er als volgt uit; Oswin Streden moest het opnemen tegen Davy van der Zande en Gian van Veen stond tegenover Kevin Lens. Beide eerstgenoemde spelers wisten hun halve finale met 4-2 te winnen zodat er een interessante finale in het verschiet leek.

 

Helaas, helaas, het mocht niet zo zijn. Davy van der Zande kreeg het op zijn heupen en liet vervolgens de jonge Gian van Veen alle hoeken van het bord zien. Het jeugdige darttalent had, jammer genoeg voor hem, helemaal niets in te brengen tegen een werkelijk ontketende Davy van der Zande die zijn tegenstander in ieder geval in rap tempo uit zijn lijden verloste door de finale in 5 legs te beslissen met een5-0 uitslag.

 

Uitslag kwalificatie dag 06; 1. Davy van der Zande 2. Gian van Veen 3. Oswin Streden en Kevin Lens.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 7 van de Oranjebar Super Ranking 28 wordt gespeeld op dinsdag 13 november 2018. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK