Oranjebar Super Ranking #27; Jermaine Wattimena grijpt dagzege, Rob van Dooren wordt Runner Up

Oranjebar Super Ranking 27 alweer halverwege; Jermaine Wattimena wordt winnaar van speeldag 6, Rob van Dooren (Gemert) Runner Up. Troostfinale naar Dennis Gijsberts ten koste van Anneke Kuijten. Mysterie Box blijft gesloten.

 

Op de zesde speeldag van de 27e OSR editie werd gestart met een kleine twintig deelnemers waarbij een getergde Jermaine Wattimena en opnieuw vijf dames aan de oche verschenen.

 

De groepfase zorgde voor de eerste schifting en het waren deze week Levi Frauenfelder, Lincy Gloudemans, Oswin Streden, Peter van den Broek, Jermaine Wattinmena, Mark van Hoof, Ruud Tuijtelaars en Rob van Dooren (Gemert) die doorstroomden naar de knock-out wedstrijden. In de kwartfinale Jermaine, Mark, Rob en Levi te sterk voor hun tegenstanders waarna Rob met 4-1 zijn halve finale wist te winnen van Mark en Jermaine met 0-4 te sterk was voor Levi.

 

In de verliezersronde was Dennis Gijsberts in de halve finale de gelukkigste en boekte een nipte 2-3 overwinning op Leander Meijers. Zijn tegenstander in de troostfinale zou Anneke Kuijten worden die in haar halve finale met 3-1 afrekende met Dennis Knapen. Het werd de derde serieuze troostfinale op rij die wederom over het maximale aantal legs ging en deze keer uiteindelijk met 3-4 gewonnen werd door Dennis Gijsberts.

 

In de finale van het hoofdtoernooi was er geen sprake van een wedstrijd doordat Jermaine duidelijk van plan was een statement te maken. Via een 5-0 whitewash overwinning maakte de “Machinegun” korte metten met tegenstander Rob van Dooren die echter met opgeheven hoofd het podium kon verlaten. Jermaine zet dankzij zijn overwinning een flinke stap richting top 10 van de tussenstand en heeft kwalificatie voor de finaledag weer in eigen hand. De Mysterie Box bleef ook deze keer gesloten omdat het winnende getal 130 niet gefinished werd.

 

Uitslag kwalificatie dag 6; 1. Jermaine Wattimena 2. Rob van Dooren (Gemert) 3. Mark van Hoof en Levi Frauenfelder.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 7 van de Oranjebar Super Ranking 27 wordt gespeeld op dinsdag 07 augustus 2018. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK