Oranjebar Super Ranking #27; Davy van der Zande grijpt opnieuw dagzege, Gian van Veen Runner Up

Dagzege op laatste kwalificatiedag OSR#27 gaat naar Davy van der Zande. Gian van Veen wordt Runner Up. Troostfinale gaat naar Erik van Engeland. Namen van deelnemers aan finale op 25 september bekend.

 

Na eerder de dagzege te hebben gewonnen op de 1e, 2e en 5e kwalificatiedag van de 27e editie van de Oranjebar Super Ranking ging de winst op de 12e en laatste kwalificatiedag wederom naar Davy van der Zande die zijn totaal overwinningen gedurende deze reeks hiermee op vier brengt.

 

Had Davy in de halve finale nog zijn handen vol tegen Wouter Vaes waarbij de winnende dubbel door hem werd gegooid voor 4-3. In de finale had Davy echter geen kind aan Gian van Veen die met 1-5 van de oche werd gestuurd. Dit betekende een domper voor de jeugdige Gian die met 4-1 zijn halve finale ruim wist te winnen van Oswin Streden die toch wel weet wat darts spelen inhoud. De dagwinst ging dus naar Davy van der Zande en voor Gian van Veen kon voor de tweede week op rij de Runner Up plaats worden genoteerd.

 

Uitslag kwalificatie dag 12; 1. Davy van der Zande 2. Gian van Veen 3. Wouter Vaes en Oswin Streden.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De lijst met spelers die zich hebben weten te plaatsen voor de finale, die na deze avond kon worden opgemaakt, ziet er als volgt uit;

 

 Davy van der Zande  Linda van Asseldonk
 Oswin Streden  Annemarie Linders
 Peter van den Broek  Marc Peeters
 Levi Frauenfelder  Ruud Tuijtelaars
 Kevin Verbakel  Paul Hendrix
 Gian van Veen  Erik van Engeland
 Jermaine Wattimena  Lincy Gloudemans
 Dennis Gijsberts  Kathy Geeraerts
 Reserves
 Dennis Knapen
 Leon Kellenaars

 

Zoals gewoonlijk werd tussentijds de verliezersronde afgewerkt. De troostfinale werd deze week gewonnen door Erik van Engeland die met 4-1 te sterk bleek voor Wesley Slegers. Ook werd er gedurende de avond weer geprobeerd de Mysterie Box te openen, dit keer met een finish van 170. Helaas voor de deelnemers was niemand in staat deze finish te gooien zodat de Mysterie Box dicht bleef.

 

De finales van de Oranjebar Super Ranking #27 worden gespeeld op dinsdag 25 september aanstaande; aanvang is 20:00 uur. Tijdens deze avond zal bij voldoende deelname ook een zogenaamd “bij-toernooi” worden georganiseerd.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK