Oranjebar Super Ranking #26; Dag winst voor Davy van der Zande, Gian van Veen Runner Up

Davy van der Zande wint eerste  kwalificatiedag van 26e editie Oranjebar Super Ranking. Gian van  Veen eindigt als Runner Up en Erik van Manen gaat er met troostprijs vandoor.

 

De zesentwintigste editie van de Oranjebar Super Ranking werd deze week gestart met voor de deelnemers opnieuw kansen op extra prijzen. Naast het “standaard” prijzengeld van €100,=, €75,= en €50,= voor de nummers 1 t/m 3 van de ranking en de €500,= aan te verdelen prijzengeld op de finaledag maar ook nog eens zes wildcards voor deelname aan de Top Player Competition 2018 en een ticket voor deelname aan de Champions League of Darts 2018 voor de beste heer en beste dame.

 

Als beste acht van de eerste speeldag bleven Lincy Gloudemans, Oswin Streden, Peter van den Broek, Davy van der Zande, Kathy Geeraerts, Roy Leenders, Gian van Veen en Mark Giepmans over. Hiervan wisten Gian, Oswin, Day en Roy zich te plaatsen voor de halve finales waarin Davy met 4-1 Roy uitschakelde en Gian met 4-0 te sterk was voor Oswin. In de finale was Davy van der Zande vervolgens de beste, met 2-5 pakte hij de dagzege ten koste van Gian van Veen die niets anders dan de Runner Up positie restte.

 

De winst in de verliezersronde ging deze week naar Erik van Manen die in de finale met 4-1 te sterk was voor Zorara van de Ploeg. Eerder wist Erik met 3-4 Paul Hendrix uit te schakelen en stelde Zorara met 4-2 tegen Annemarie Linders haar plaats in de troostfinale veilig.

 

Uitslag kwalificatie dag 01; 1. Davy van der Zande 2. Gian van Veen 3. Roy Leenders en Oswin Streden.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Aanstaande dinsdag 03 april 2018 wordt de tweede kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 26 (met speciale jubilleum prijzen) gespeeld. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK