Oranjebar Super Ranking #25; derde dagzege op rij voor Jermaine Wattimena

Ook derde kwalificatiedag (37 deelnemers) wordt gewonnen door Jermaine Wattimena. Rowdy Schorremans Runner Up. Ruud Tuijtelaars te sterk voor Jeffrey Brands in troostfinale.

 

Op de derde Oranjebar Super Ranking kwalificatiedag in 2018 bleek weer eens hoe populair de dartsport momenteel is. Ondanks dat het geen Nederlands feestje werd op het PDC WK en in afwachting van de uitslagen van het Lakeside Professional World  Championship stonden maar liefst 37 spelers klaar om te zien of zij de nieuwe Rob Cross in spe kunnen worden.

 

Via acht groepen gingen de deelnemers op jacht gingen naar o.a. een WildCard die recht geeft op deelname aan de Top Player Competition 2018. De acht groepswinnaars werden Davy van der Zande, Leon Kellenaars, Jermaine Wattimena, Nico Thissen, Levi Frauenfelder, Yoeri Duijster, Rowdy Schorremans en Wesley Bour. Twee Oranjebar spelers, Jermaine & Nico, en twee nieuwkomers, Rowdy & Wesley wisten zich te plaatsen voor de halve finales waarin Jermaine met 4-0 won van Nico en Rowdy nipt met Wesley afrekende (4-3).

 

De verliezersronde kende vanzelfsprekend deze keer ook een groot aantal deelnemers en resulteerde in een slagveld. In de halve finale ging Oswin Streden onverwachts met 1-3 onderuit tegen Jeffrey Brands en kwam Barry Hubers met 2-3 net te kort tegen Ruud Tuijtelaars. In de finale ging het tot het gaatje voordat Ruud de winnende dubbel voor de 4-3 zege op Jeffrey wist te gooien.

 

In de finale voor de dagzege tussen Jermaine Wattimena en Rowdy Schorremans was er geen sprake van strijd. Jermaine kende geen genade en binnen no-time konden beide spelers weer gaan zitten. Jermaine met een glimlach na zijn 5-0 overwinning en Rowdy die hoofdschuddend probeerde te begrijpen wat hem was overkomen. Vervolgens bleek ook nog eens dat de Mistery Box gesloten bleef omdat het winnende getal (155) niet was gefinished. Het maakte het plezier er niet minder om en iedereen kon met en tevreden gevoel huiswaarts keren in de wetenschap dat komende dinsdag opnieuw de strijd kan worden aangebonden.

 

Uitslag kwalificatie dag 03; 1. Jermaine Wattimena 2. Rowdy Schorremans 3. Wesley Bour en Nico Thissen.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Aanstaande dinsdag 09 januari 2018 wordt de vierde kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 25 (met speciale jubileum prijzen) gespeeld. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK