Oranjebar Super Ranking 21; Wouter Vaes medogeloos in finale tegen Brian Raman

Wouter Vaes bewijst goede vorm richting Finder Masters met dagzege tijdens 1e speeldag van Oranjebar Super Ranking 21. Winst in verliezersronde gaat naar Mark Giepmans.

 

Met twee televisietoernooien en het Nederlands Kampioenschap de komende weken in het verschiet is de Oranjebar Super Ranking natuurlijk de ideale mogelijkheid om je voor te bereiden en de puntjes op de i te zetten.

 

Wouter Vaes is en van die spelers die aan deze drie evenementen mee mag doen en hij ging samen met de overige 18 deelnemers van start met de  groepswedstrijden. Hij wist net als Ruud Tuijtelaar, Bjorn Brans, Brian Raman, Peter van den Broek, Oswin Streden,Brian Bartels en Marcel Hendriks de kwartfinale te bereiken.

 

Peter, Wouter, Marcel en Brian Raman bleven over in de halve finale die vervolgens twee 4-0 “Whitewash” overwinningen opleverde voor Wouter en Brian die duidelijk te sterk waren voor Marcel en Peter. In de finale kwam het weer tot een “Whitewash” overwinning; het werd 5-0 voor Wouter Vaes die hiermee de eerste speeldag van OSR #21 op zijn naam schreef en zichzelf in vorm weet voor aanstaand weekend.

 

De halve finales in de verliezersronde ging tussen Kaj Hachmang en Mark Giepmans (1-3) en Henk Verweij en Leon Kellenaars (1-3). De finale om de troostprijs leverde vervolgens een 4-1 overwinning op voor Mark Giepmans die met de troostprijs huiswaarts keerde.

 

Gedurende de avond werd opnieuw volop geprobeerd om de voor de Mysterie Box getrokken hoge finish, deze week 170, te gooien. Geen enkele speler wist dit te realiseren. Wel wisten Wouter Vaes en Brian Raman beide drie hoge finishes te gooien.

 

Uitslag kwalificatie dag 1; 1. Wouter Vaes 2. Brian Raman 3. Peter van den Broek en Marcel Hendriks.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 2 van de Oranjebar Super Ranking 21 wordt gespeeld op dinsdag 13 december 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK