Oranjebar Super Ranking #21; Wouter Vaes de beste tijdens voorlaatste kwalificatiedag

Wouter Vaes de beste op voorlaatste speeldag OSR 21, Jermaine Wattimena opnieuw Runner Up.

 

De voorlaatste speeldag van de Oranjebar Super Ranking #21 werd door de meeste deelnemers aangegrepen om hun positie op de plaatsingslijst voor deelname aan de finaledag veilig te stellen.Een aantal spelers slaagde erin deze opdracht te klaren. Voor degene die minder geluk hadden geld hetzelfde als voor de spelers die vandaag ontbraken maar op basis van hun huidige plaats in de tussenstand nog menen een deelname aan de finaledag te kunnen afdwingen. Dit alles dient te gebeuren op dinsdag 21 februari aanstaande wanneer de laatst kwalificatiedag gespeeld wordt.

 

De acht kwartfinalisten deze week bestonden uit zes heren en, jawel, twee dames. Peter van den Broek, Oswin Streden, Lincy Gloudemans, Wouter Vaes, Mark Giepmans, Annemarie, Bjorn Brans en Jermaine Wattimena waren hierin vertegenwoordigd. Vervolgens zagen we Wouter, Oswin, Jermaine en Mark terug in de halve finales waarna Wouter en Jermaine de finaleplaatsen wisten te bemachtigen.

 

De wedstrijd om de dagzege was van een goed niveau maar werd in het voordeel van Wouter beslist doordat die al vroeg de beslissende break wist te forceren. Beide spelers konden toch met een tevreden gevoel huiswaarts keren omdat hun deelname aan de finaledag inmiddels ook veilig was gesteld en zij dus kans blijven houden op het nodige prijzengeld wat hieraan verbonden is.

 

Uitslag kwalificatie dag 11; 1. Wouter Vaes 2. Jermaine Wattimena 3. Oswin Streden en Mark Giepmans.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 12 van de Oranjebar Super Ranking 21 wordt gespeeld op dinsdag 21 februari 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK