Oranjebar Super Ranking #21; Jermaine Wattimena flikt het weer

Jermaine Wattimena voor derde week op rij onstopbaar en grijpt dagzege ten koste van Gian van Veen. Winst in verliezersronde gaat opnieuw naar Erwin Spanjers.

 

Speeldag zeven van de Oranjebar Super Ranking 21 werd een avond waarop twee spelers alle prijzen verdeelden. Het was opnieuw Jermaine Wattimena die het hoofdtoernooi wist te winnen en dit gold ook voor Erwin Spanjers die voor de tweede week op rij de verliezersronde naar zich toe trok. Bovendien gooiden beiden de winnende 110 finish waardoor zij ook de inhoud van de Mysterie Box mochten verdelen.

 

Midden januari is er altijd sprake van een rustige week waarin iedereen bijkomt van het dartgeweld gedurende de WK’s van de PDC en BDO waarna de voorbereidingen op de Dutch Open meestal beginnen. Zo was het ook nu weer. In de komkommerweek bleven er slecht zestien “Diehards” over die de reis naar Mariahout maakte voor een avond dartsplezier.

 

De vier halve finalisten waren Wouter Vaes, Gian van Veen, Kevin Verbakel en Jermaine Wattimena. Jeugdspeler Gian verraste Wouter Vaes door met 4-2 te winnen waardoor hij zich voor zijn eerste OSR finale wist te plaatsen. Jermaine rekende met 4-1 af met Kevin en wist zich hierdoor voor de derde week op rij in de finale.

 

Vervolgens moest eerst de finale van de verliezersronde worden gespeeld waarin Erwin Spanjers voor de tweede maal op rij de sterkste bleek nadat hij Ruud Tuijtelaar met 1-4 van de oche had gestuurd. Een terechte zege want het verschil tussen de twee finalisten was simpelweg te groot. Dit was ook tijdens de grote finale het geval; Jermaine Wattimena kende geen medelijden met de jonge Gian van Veen die zich met hand en tand probeerde te verdedigen en terecht beloond werd met het winnen van een leg. Daarmee was het maximale bereikt want Jermaine deelde geen cadeautjes uit en boekte een solide 5-1 overwinning.

 

Uitslag kwalificatie dag 7; 1. Jermaine Wattimena 2. Gian van Veen 3. Wouter Vaes en Kevin Verbakel.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 8 van de Oranjebar Super Ranking 21 wordt gespeeld op dinsdag 24 januari 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK