Oranjebar Super Ranking #21; En dat is twee voor Yoeri Duijster

Yoeri Duijster boekt “whitewash” overwinning op Ruud Tuijtelaar tijdens   finale van speeldag 4 van OSR21. Winst in verliezersronde voor Stefan Raaijmakers.

 

De vierde speeldag van de Oranjebar Super Ranking 21 begon deze week met zeventien deelnemers. De groepsfase leverde een kwartfinale plaats op voor Joey Greijn, Hermie van Orsouw, Jeffrey van Egdom, Ruud Tuijtelaar, Yoeri Duijster, Jurgen Schats, Oswin Streden en Patrick Opbroek.

 

Uit voorgaand rijtje bleven Oswin, Yoeri, Jeffrey en Ruud (13-12-11-12 darts leg tegen Patrick Opbroek) over voor de halve finales. Hierin ging Oswin met 0-4 onderuit tegen Ruud en Jeffrey(deze avond 7 maximum scores) tekort kwam tegen Yoeri die met 4-2 wist te winnen.

 

In de verliezersronde werd gestreden voor de troostprijs. De eerste halve finale leverde Stefan Raaijmakers een 3-1 overwinning op tegen Bjorn Brans waarna de volgende halve finale een 0-3 overwinning opleverde voor Gian van Veen tegen Stefan van Mierlo. In de aansluitend gespeelde finale besliste Stefan pas in de laatste leg de wedstrijd waardoor Gian overal naast greep (4-3).

 

In de finale van het hoofdtoernooi was Yoeri Duijster duidelijk op oorlogspad. Misschien gemotiveerd door Raymond van Barneveld bleef Yoeri ook tijdens zijn wedstrijd in het spoor. Vijf legs op rij gingen naar de man uit Waalwijk die zijn tegenstander Ruud Tuijtelaar geen enkele kans gunde en voor de tweede week op rij de dagzege pakte.

 

Uitslag kwalificatie dag 4; 1. Yoeri Duijster 2. Ruud Tuijtelaar 3. Jeffrey van Egdom en Oswin Streden.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 5 van de Oranjebar Super Ranking 21 wordt gespeeld op dinsdag 03 januari 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK