Oranjebar Super Ranking #19; Gino Vos haalt weer uit tijdens speeldag 9

Gino Vos pakt opnieuw dagzege via 5-0 ‘Whitewash”overwinning. Slachtoffer Menno van Hoek eindigt als Runner Up. Troostprijs is prooi voor Yoeri Duijsters.

 

Achtentwintig dartspelers stonden afgelopen dinsdag aan de oche tijdens de negende speeldag van de Oranjebar Super Ranking. Met nog een paar dagen ter voorbereiding op het België Open bleek de OSR weer eens een ideale training ter voorbereiding op een groot dartevenement.

 

De kille cijfers lieten zien dat het niveau weer bovengemiddeld was deze avond. Maar liefst 38 maximum scores werden genoteerd en er werd veertien maal een 100+ finish geproduceerd met 140 als hoogste. Dit was echter niet genoeg om de Mysterie Box te mogen openen. Het winnende getal, 158, zat er niet bij.

 

De kwartfinalisten deze week waren; Wouter Vaes,Menno van Hoek, Fred Burger, Gino Vos, Dhanes Misier, Davy van der Zande, Rick Veugeler en Patrick Opbroek. Zij mochten strijden om een finaleplaats voor de negende dagzege. Davy, Gino, Patrick en Menno wisten van dit achtal de halve finale te bereiken waarin beide wedstrijden in 4-3 eindigde. In het voordeel van Menno van Hoek en Gino Vos die elkaar dus later in de finale zouden treffen.

 

Eerst moest de verliezersronde worden afgewerkt. De spelers die hierin terecht kwamen hadden niet misstaan in menig hoofdtoernooi dus er was veel te genieten voor de aanwezigen. Wat te denken vanspelers als Daan Groen,Bjorn brans, Joppe Bakens, Ruud Tuijtelaaars, Hermievan Orsouw, Kevin Verbakel, Yoeri Duijsters en Gian van Veen om er maar een paar te noemen.

 

Wedstrijd na wedstrijd vielen er zogenaamde favorieten af totdat uiteindelijk Yoeri Duijsters en Joey Grijnen als finalisten voor de troostprijs tevoorschijn kwamen. Beiden hadden hun halve finale met 1-3 weten te winnen tegen resp. Erik van Engeland en Gian van Veen. Inde finale was het verschil echter niet zo klein. Yoeri klaarde het karwei op degelijke wijze en mocht met een 4-1 overwinning de troostprijs in ontvangst nemen.

 

In de finale van het hoofd toernooi toonde Gino Vos opnieuw dat hij over groot talent beschikt en liet hij geen spaan heel van zijn tegenstander Menno van Hoek. Met opnieuw een ‘Whitewash’ overwinning greep Gino zijn zoveelste dagzege. Nieuwkomer Menno kon echter terugkijken op een goed toernooi en is zeker een aanwinst in het deelnemersveld.

 

Uitslag kwalificatie dag 9; 1. Gino Vos 2. Menno van Hoek 3. Davy van der Zande en Patrick Opbroek.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 9 van de Oranjebar Super Ranking 19 wordt gespeeld op dinsdag 09 augustus 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK