Oranjebar Super Ranking #19; Davy van der Zande toont vorm met oog op Belgie Open

Davy van der Zande in aanloop naar het België Open te sterk voor Roger Janssen tijdens finale van de 8e speeldag van de Oranjebar Super Ranking 19. Bjorn Brans de beste in de verliezersronde.

 

Opnieuw 16 deelnemers aan de oche tijdens de Oranjebar Super Ranking die geen vakantiestop kent en inmiddels is aangeland bij de achtste speeldag van de 19e editie.

 

De vakantieperiode maakt bij sommige spelers onvermoede krachten los wat zich vertaalde in 19 maximum scores, zeven 100+ finishes en twee onverwachte kwartfinalisten. De kwartfinalisten bleken verdeeld in vier dappere strijders; Niels Jansen, Leon Kellenaars, Dhanes Misier en Kevin Verbakel en vier taaie tijgers; Roger Janssen, Wouter Vaes, Davy van der Zande en Yoeri Duijsters die er met de winst vandoor gingen.

 

Het bracket bepaalde dat Davy Wouter zou treffen en Roger het tegen Yoeri op most nemen in de halve finales. Beide wedstrijden zouden in 4-3 eindigen voor de latere finalisten Davy van der Zande en Roger Janssen.

In de verliezersronde Stonden inmiddels Randy Oosterbruggen en Bjorn Brans tegenover elkaar om te zien wie er met de troostprijs vandoor ging. Randy had in de halve finale met 1-4 afgerekend met Hermie van Orsouw en Bjorn was in zijn halve finale met 4-2 te sterk voor Terry van Dungen. Ook in de finale was Bjorn de sterkste en moest Randy met 4-1 het hoofd buigen.

 

De finale van het hoofd toernooi ging tussen twee spelers die het internationale circuit afreizen bracht niet waar de aanwezigen ophadden gehoopt. Davy van der Zande ging voortvarend van start en keek, om in wielertermen te blijven, niet meer achterom. Roger probeerde nog wel terug te komen maar zag geen kans om het tij te keren en werd door Davy getrakteerd op een 5-1 pak slaag. Hiermee bleven er slechts twee winnaars over deze avond want de Mysterie Box bleef opnieuw staan daar het winnende getal (109) niet werd gefinished.

 

Uitslag kwalificatie dag 8; 1. Davy van der Zande 2. Roger Janssen 3. Wouter Vaes en Yoeri Duijsters.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 9 van de Oranjebar Super Ranking 19 wordt gespeeld op dinsdag 02 augustus 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK