Oranjebar Super Ranking #16; Wouter Vaes wint thriller van Hermie van Orsouw

Wouter Vaes slaat toe op speeldag 3 met 5-4 zege op Hermie van Orsouw tijdens derde speeldag van de  Oranjebar Super Ranking #16. Winst in verliezersronde voor Rowdy Wittenberg.

 

Tijdens de derde speeldag van de 16e editie van de Oranjebar Super Ranking telde een flink aantal nieuwe gezichten naast de harde kern en een aantal regelmatig aanwezige deelnemers. Wouter Vaes die afgelopen week nog de hoogste finish produceerde (156) moest de eer deze week aan Roel Donkers laten die 170 wist te finishen. Wouter was deze keer de baas van de 180ers met 6 stuks gevolgd door Davy van der Zande met 5 stuks en Roel Donkers met 4 maximum scores. Het feestje van de avond werd echter gevierd door Wesley van Hout die een persoonlijk record boekte door zijn eerste 180er te gooien tijdens de Oranjebar Super Ranking waaraan hij al jaren deelneemt.

 

Bij de spelers die deze week de groepsfase wisten te overleven was er een verrassende naam te noteren. Zeven spelers, die allen in de Super League Nederland uitkomen, kregen gezelschap van de jeugdspeler Mike Brands die hiermee liet zien over voldoende doorzettingsvermogen te beschikken.

 

Samen met Kevin Verbakel, Wouter Vaes, Yoeri Duijster, Dennis Klamer, Hermie van Orsouw, Roel Donkers en Davy van der Zande moest Mike spelen voor de 4 halve finale plaatsen.  Yoeri, Wouter, Davy en Hermie waren degene die zich als halve finalisten wisten te plaatsen. Hierin rekende Wouter gedecideerd met 4-2 af met Davy terwijl Hermie iets meer moeite had met Yoeri maar toch met 4-3 wist te winnen.

 

Voordat aan de finale van het hooftoernooi kon worden begonnen werd de finale van de verliezersronde gespeeld. Hierin troffen Rowdy Wittenberg en Lars Fransen elkaar nadat zij respectievelijk Bjorn Brans en Vinnie Besselaar hadden uitgeschakeld. Lars had weinig in te brengen in deze wedstrijd en werd met 1-4 overklast door Rowdy.

 

De finale tussen Wouter Vaes en Hermie van Orsouw was er weer eens een om je vingers bij af te likken. Beide jongemannen gunden elkaar niets en wisten beide dan ook vier legs te arresteren waardoor de 9e leg voor de beslissing moest zorgen. Hierin was Wouter de gelukkigste en greep de dagzege ten koste van Hermie.

 

Uitslag kwalificatie dag 3; 1. Wouter Vaes 2. Hermie van Orsouw 3. Yoeri Duijster en Davy van der Zande.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking #16 wordt gespeeld op dinsdag 01 september 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK