Oranjebar Super Ranking 15 speeldag 4; Roel Donkers de beste na winst op Wouter Vaes

Dagwinst vierde speeldag Oranjebar Super Ranking 15 voor Roel Donkers. Wouter Vaes Runner-Up.

 

Opnieuw een grote opkomst tijdens de 4e speelavond van de Oranjebar Super Ranking in het Brabantse Mariahout. En opnieuw een aantal nieuwe gezichten die het allemaal een keertje wilden meemaken. .

 

Na de voorronde konden Gino Vos, Kevin Verbakel, Johnny Vos, Roel Donkers, Mike Bijkens, Wouter Vaes,Oswin Streden en Bjorn Brands zich opmaken voor de kwartfinales. Hiervan blevenKevin, Roel, Bjorn en Wouter over voor de halve finales.

 

De halve finales maakten duidelijk wie de sterkste van deze avond waren en nadat Wouter Vaes in een sneltreinvaart met 4-1 afrekende met Kevin Verbakel was het Roel Donkers die Bjorn Brands met 2-4 wist te verslaan.

 

Hiermee waren de finalisten bekend en tegelijkertijd alle spelers met een hoge finish uitgeschakeld. Rob van Lieshout was hierbij de beste met 167, gevolgd door Kevin Verbakel met 158, Bjorn Brands met 138 en Gerard de Jong die een 134 finish voor zijn rekening nam.

 

In de daarop volgende finale bleken de finalisten goed tegen elkaar opgewassen en was het Roel Donkers die aan het langste eind trok met een 5-3 zege.

 

Uitslag kwalificatie dag 4; 1. Roel Donkers 2. Wouter Vaes 3. Bjorn Brans en Kevin Verbakel.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking XV wordt gespeeld op dinsdag 09 juni 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK