Oranjebar Super Ranking 15; Nieuwbakken vader Davy van der Zande de beste op dag 10

Davy van der Zande sterkste in deelnemersveld van 32 spelers tijdens de 10e speeldag van Oranjebar Super Ranking XV.

 

Afgelopen dinsdag wisten 32 spelers de Oranjebar in Mariahout te vinden om deel te nemen aan de 10e speelavond van de Oranjebar Super Ranking. Sommige om te strijden voor de laatste loodjes in hun kwalificatiedrang voor de finaleavond, andere om lekker te trainen tegen verschillende tegenstanders van divers niveau.

 

In de groepsfase waren vanwege het grote aantal deelnemers enkele zogenaamde groepen des doods waardoor gerenommeerde spelers als Roger Janssen, Patrick Morelissen, Jurgen Schats, Barry Zander en Christof Snyders buiten de boot vielen en uitgeschakeld waren voor de knock-out fase. Als pleister op de wond konden zij nog kiezen om een verliezerronde te spelen waarvan de meeste dan ook gretig gebruik maakten alleen al om zodoende meer wedstrijden te kunnen spelen.

 

In de kwartfinales mochten Davy van der Zande, Hermie van Orsouw, Roel Donkers, Bjorn Brans, Lars Fransen, Rick van de Heuvel, Nico Thissen en Yoeri Duijster bepalen wie in de race bleven voor de dagzege en het waren Nico, Davy, Lars en Roel die zich uit dit stel wisten te plaatsen voor de halve finales.

 

Beide halve finales eindigden in een 4-3 zege in het voordeel voor respectievelijk Davy van der Zande en Roel Donkers die vervolgens aan de finale konden beginnen. In de finale was het uiteindelijk Davy die de beslissende break wist te maken en met 5-3 de winst naar zich toetrok. Roel liet wel een sterke indruk achter deze avond waarop hij 6×180 gooide en 170 finishte, Davy was goed voor 6×180 en ook de 152 finish van Lars Fransen dient te worden vermeld evenals de 148 finish van Jurgen Schats.

 

Uitslag kwalificatie dag 10; 1. Davy van der Zande 2. Roel Donkers 3. Lars Fransen en Nico Thissen.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende en tevens voorlaatste kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking XV wordt gespeeld op dinsdag 21 juli 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK