Oranjebar Super Ranking 14; Vanaf morgen brand de strijd weer los

Morgen start Oranjebar Super Ranking 14 met eerste kwalificatie dag.

 

Morgen wordt de eerste ranking van een reeks kwalificatiedagen in de 14e editie van de Oranjebar Super Ranking gespeeld. De 16 best geplaatste spelers die minimaal 4 keer hebben deelgenomen aan een kwalificatie dag zullen worden uitgenodigd voor deelname aan de finaledag waarop gegarandeerd €500.= aan prijzengeld tussen de finalisten zal worden verdeeld.

 

De Oranjebar Super Ranking staat bekend dankzij de regelmatige  deelname van bekende dartspelers in combinatie met deelnemers die als liefhebber te boek staan. Het hoge niveau waarop gespeeld wordt biedt de dartspelers die hun spel willen verbeteren een unieke mogelijkheid om zich met zogenaamde toppers te meten waardoor er 12 weken onder druk kan worden getraind met de mogelijke beloning van deelname aan de finaledag.

 

Voor de deelnemers kan hun prestatie tijdens dit toernooi nieuwe deuren openen daar er regelmatig scouts van 1e Divisie, eredivisie en SLN teams aanwezig evenals vertegenwoordigers van bedrijven die bekend zijn met sponsoring in de dartwereld.

 

Meer informatie over de OSR 14 kunt u hier vinden en voor uitslagen of volledige tussenstand kunt u hier terecht.

 

De eerste kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 14 wordt morgen, dinsdag 2 februari 2015 gespeeld. Inschrijven a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK