Oranjebar Super Ranking 14; Roger Janssen blijft winnen

Kwalificatie dag zeven van Oranjebar Super Ranking 14 levert winst op voor Belgische Roger Janssen.

 

Opnieuw een grote opkomst bij de Super Ranking in Mariahout met wederom een aantal nieuwe gezichten. Onder aanvoering van Roger Janssen konden deze avond ook wat extra Belgische spelers worden begroet; Christophe, Freddy en Bryan Snijders ondernamen de reis naar de Oranjebar in Mariahout waar al zoveel Belgische darters successen hebben gevierd.

 

Uit de groepsfase bleven Roel Donkers, Marcel Roefs, Dennis van Steen, Ruud Tuijtelaar, Roger Jansen, Oswin Streden, Hermie van Orsouw en Kevin Verbakel over om de knock-out wedstrijden in de kwartfinale te spelen. De speler die verantwoordelijk was voor de hoogste finish van de avond (156), Taco van de Boogaard zat daar niet bij, wat maar weer aangaf hoe hoog het niveau deze avond was.

 

De kwartfinale kende drie maal een 4-0 en een keer een 2-4 uitslag waarna Kevi, Oswin, Roger en Hermie zich konden opmaken voor de halve finales waarin Roger (4-0) en Kevin (4-2) de sterkste bleken.

Vanwege het grote aantal deelnemers werd er intussen ook een extra verliezersronde georganiseerd waar in de finale Christophe en Freddy Snijders tegenover elkaar kwamen te staan. Christophe bleek met 3-0 de sterkste van de twee.

 

De finale tussen Roger Janssen en Kevin Verbakel eindigde in een 5-2 overwinning voor Roger Janssen die hiermee opnieuw liet zien in grote vorm te verkeren. Afgelopen weekend wist onze zuiderbuur ook de HAL Masters te winnen waardoor hij zich kwalificeerde voor deelname aan de Winmau World Masters later dit jaar.

 

Kwartfinale
Hermie van Orsouw

4

0

Dennis van Steen
Kevin Verbakel

4

0

Roel Donkers
Roger Janssen

4

0

Ruud Tuijtelaar
Oswin Streden

4

0

Marcel Roefs
Halve Finale
Hermie van Orsouw

0

4

Roger Janssen
Kevin Verbakel

4

2

Oswin Streden
Finale
Roger Janssen

5

2

Kevin Verbakel

 

Uitslag kwalificatie dag 7; 1. Roger Janssen 2. Kevin Verbakel 3. Oswin Streden en Hermie van Orsouw..

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking 14 wordt gespeeld op dinsdag 31 maart 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK