Oranjebar Super Ranking 14; Davy van der Zande wint laatste kwalificatiedag

Davy van der Zande te sterk voor Wouter Vaes in finale van laatste kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 14. Deelnemers voor finaledag bekend.

 

De laatste punten van de 14e editie van de Oranjebar Super Ranking zijn gisteren verdeeld en aan het eind van de avond konden de deelnemers voor de finaledag aanstaande dinsdag worden vastgesteld.

 

De twaalfde kwalificatieavond kende weinig bijzonderheden behalve het feit dat de enige vrouwelijke deelnemer, Tharissia Erinussa, zich deze keer bij de laatste acht wist te spelen, het aantal maximale scores van Davy van der Zande (9) en Wouter Vaes (8) en de hoogste finish 156 (Kevin Verbakel) bedroeg.

 

De kwartfinales werden gewonnen door Wouter Vaes, Kevin Verbakel, Oswin Streden en Davy van der Zanden. Wouter en Davy wisten zich vervolgens via een 4-2 zege naar de finale te spelen waarin aanstaande vader Davy met 5-2 te sterk was voor tegenstander Wouter. Beide finalisten wisten zich dankzij het behaalde resultaat tijdens deze avond te plaatsen voor de finaledag.

 

Uitslag kwalificatie dag 12; 1. Davy van der Zande 2. Wouter Vaes 3. Oswin Streden en Kevin Verbakel.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Volgende week dinsdag zal de finaledag van de Oranjebar Super Ranking 14 worden gespeeld waarvoor de volgende spelers zijn gekwalificeerd;

Gekwalificeerd
 Yoeri Duijster  Erik van Engeland
 Roel Donkers  Ruud Thijsen
 Kevin Verbakel  Taco Boogaard
 Oswin Streden  Peter van den Broek
 Bjorn Brans  Ardy Slegers
 Ruud Tuijtelaar  Johnny Vos
 Davy van der Zande  Wessel Driessen
 Wouter Vaes  Nico Thissen
Reserves
 Thomas Thijs
 Ruud Thijsen

 

Tevens zal er deze avond voor de aanwezige dartspelers die zich niet voor de finaledag hebben gekwalificeerd vanaf 20:00 uur een extra darttoernooi worden georganiseerd met prijzen in natura. Een extra reden om de dinsdagavond door te brengen in de Oranjebar in Mariahout waar we het niet mooier kunnen maken maar wel gezelliger.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK