Oranjebar Super Ranking 13; Willem Mandigers de beste, Jurgen Schats Runner Up

Oranjebar Super Ranking 13; Willem Mandigers op dreef met 7x 180 en dagzege tijdens derde speelavond.Jurgen Schats verantwoordelijk voor hoogste finish met 164.

 

Met zeventien deelnemers begint het er op te lijken dat Oranjebar Super Ranking zijn uitstaling blijft behouden. Het werd weer een ouderwets avondje dartgeweld met dank aan o.a. twaalf aanwezige spelers die uitkomen in de Super League Nederland.

 

De beste acht van deze avond nadat de groepsfase was afgewerkt waren: Patrick Sterks, Willem Mandigers, Fred Burger, Jurgen Schats, Bjorn Brans, Davy van der Zande, Nico Thissen en Oswin Streden. Deze groep werd aansluitend in de kwartfinale uitgedund tot vier en het waren Oswin, Jurgen, Willem en Davy die zich in de halve finales wisten te spelen.

 

De Eindhovense halve finale tussen Oswin en Willem werd met 1-4 simpel gewonnen door Willem Mandigers die de goede vorm van tijdens de Winmau World Masters goed weet vast te houden in de voorbereiding richting zijn Lakeside debuut. Met name met het scorend vermogen zit het wel goed getuige de 7 maximum scores die hij deze avond gooide. De halve finale tussen Jurgen en Davy kon lange tijd alle kanten op waarbij leg na leg tussen beiden spelers werd verdeeld. Jurgen Schats had hierbij een 164 finish nodig om Davy van het lijf te houden en wist zich via een 4-3 zege ternauwernood te plaatsen voor de finale.

 

In de finale ondervond Willem onverwachts veel tegenstand van Jurgen die zich kennelijk als een vis in het water voelt naarmate een wedstrijd langer duurt. Willem moest diep in de reserves tasten om Jurgen van zich af te schudden en kon pas na de laatste en beslissende leg opgelucht adem halen nadat die laatste leg in zijn voordeel was beslist. Einduitslag van de finale 5-4 in het voordeel van Willem Mandigers.

 

Uitslag van speeldag 3: 1. Willem Mandigers 2. Jurgen Schats 3. Davy van der Zande en Oswin Streden.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 13 wordt gespeeld op dinsdag 25 november 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK